Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI’ dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI’ dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
17.03.2021
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI, Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çanakkale Savaşı zaferinin bir savaşın ötesinde bir milletin iman ve azim gücünün zaferinin olduğunu belirten başkan Kırıkçı, ”18 Mart Çanakkale Zaferi bir Milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği Şanlı Mücadelenin eseri, dünya tarihinde eşi ve benzerine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Dünyada eşi benzeri görülmemiş çetin ve kanlı bir savaşa sahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanlarıyla sulandığı, metre kareye 6 bin merminin düştüğü, bir toplumun millete dönüştüğü büyük Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünü kutluyorum. Anadolu’nun dört bir yanından gelerek Çanakkale’de göğüs göğüse çarpışarak şehit düşen ecdadımız; vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna zerre tereddüt etmeden ölümü göze alıp şehit düşmüştür.

Bugün eğer bu topraklarda özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu şanlı ecdadımıza borçluyuz. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kanları ve canlarıyla suladıkları bu vatan topraklarının; dün olduğu gibi bundan sonra da milletimiz tarafından kutsal bir emanet olarak korunacağı herkes tarafından iyi bilinmelidir. Bu vesileyle “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutluyor; topraklarımızı vatan kılan Aziz Şehitlerimizin ve Gazilerimizin manevi hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhları şad olsun.” Dedi.

HABER :ABDULLAH YİĞİT

REKLAM ALANI