Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Alaattin Çakıcı’dan Yunanistan’a Sert Sözler

Alaattin Çakıcı’dan Yunanistan’a Sert Sözler
09.01.2023
A+
A-

Alaattin Çakıcı’dan Yunanistan’a Sert Sözler

Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Yunanistan’a yönelik zehir zemberek sözler kullandı. Alaattin Çakıcı, Yunanistan’a çok sert tepki gösterdi.

Açıklama yok.

Alaattin Çakıcı’nın Yunanistan’a tepkisi şu şekilde:

“Dünyayı 25 defa dolaşmış bir Türk vatandaşıyım. Dünyanın her yerinden sıkıntısız vize aldım. 3.5 yıl Amerika’da yaşadım, 6 ay Kanada’da, 1 yıla yakın Güney Afrika ülkelerinde bulundum, 11-12 defa Singapur’a, Malezya’ya, Butan’a, Myanmar’a, Nepal’e, Tibet’e, Tayvan, Çin’e, bazı körfez ülkelerine uzun süre kalmamak kaydıyla, tüm Avrupa ülkelerinin her birine 100’er defa giriş çıkış yaptım. Bering Boğazı’na Alaska üzerinden geçerek Bahama Adalarına gittim. Bütün Karayipler’i dolaştım, çok uzun yıllar önce 2 defa Yunanistan vizesi aldım, Tokyo’da uzun süre kaldım, Endonezya takım adalarına gittim. Son vize başvurusunda bulunduğumda mobil araç ile bir otelde parmak izlerimi ve biyometrik fotoğrafımı aldılar. Ve bana verdikleri söz bugün vizeni veriyoruz, vizeni veren senin gözünün önünde kaşeyi vurucak, sonra ne olduysa Fransa tarafından tahdit konduğunu Yunanlılar aracı fimaya söyletti, sonra öğrendim ki vizeme ret kararını bu ruh hastası, Osmanlı’dan tarih süreci içerisindeki ezikliğini asırlar geçse de kilisenin ve Yunan politikasının bir haçlı ruhu.

Açıklama yok.

Kilisenin Müslüman Türklere karşı olarak genetik düşmanlığını silememişler. Bu ruh hastası toplum Mora yarımadasında Prusya, Piyemento, Fransa ve ingiltere Navarin’de Osmanlı Donanmasını yakarak bu harçlı zihniyetin bir vampir misali Müslüman Türk’ün kanını iliklerine kadar emmiştir. Berlin Anlaşmasında 1830’da Alman Kraliyet ailesinden birinin Yunan Kralı atandığı bilinmelidir.

Açıklama yok.
Bu ruh hastasının mega ideali; 1- istanbul Ortodoks Patrikhanesi’nin emriyle gerçekleştirilen Eflak-Boğdan üzerindeki Mora isyanıdır. Bugün ve o günün kötülüğün merkezi olan Fener Rum Patrik hanesinin en büyük mega idealleri Yunan metropolitanlığı ve Rum Patrikhanesinin bu mega ideal vazgecilmelidir. Venezilosun 2. mega ideali Girit’in bu müslüman katilinin Atina’ya bağlanmasıdır. 3. mega idealleri Symrna’nın geçiçi süre içinde olsa geldikleri gibi gittikleri izmerin işgalidir. 4. mega idealleri Pontus Rum imparatorluğu’nun istiklal Harbinde Mavri Mirayı devreye sokarak başarısız bir şekilde bağımsız ilan etmek istediler. Bu
düşünceleri rafta kaldı. En büyük idealleri İstanbul’u, dünyayı, Few Rum Patrikhanesini devreye koyarak uluslararası bir şehir etme düşünceleridir.

Açıklama yok.

Unutmasınlar ki İstanbul’un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina’ da, Gümülcine’de, Kavala’da ve Sparta’da 15 şiddetinde deprem olur. Giritten başlayıp Dedeağaca kadar bütün adaları silahlandıran Birleşik Devletler, dünyanın pimini çekmiş bekliyor. Sözüm ona Birleşik Devletler 1948’den beri İngiltere hariç milletimizin en büyük müttefiler olduğunu dünyaya deklare ediyordu, Amerika Devlet Başkanı ve aklı başındaki sivil ve askeri bürokratlora bu milleti iyi tanıyorsunuz, eşi ve benzeri olmayan milletin mensupları olduğu unutmayınız. Size ne kadar yazılıp çizilse de bu millet adına siz deve kuşu gibi KiBiRiNiZDEN kaynaklı yapmış egonuzdan kurtulamıyorsunuz. Unutma! Okyanus ötesi! Bu millet ne Yunanlıya benzer ne Rusya’ya. Eski köprünün altından çok sular geçti. Ya bu Aziz çok Millet ile dost olun ya da herif gibi düşman! Kamuoyuna saygılarımla Dünya ve Türk arz ederim.”

Haber : Erkan Arıkan

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI