Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN “10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ” MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN “10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ” MESAJI
10.11.2022
A+
A-

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN “10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ” MESAJI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Avukat Osman Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıl dönümünde bir kez daha şükranla anmaktayız.

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamıdır. Sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.

Bugün, bizler de aziz Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu vesileyle İstiklal Savaşı’mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

 

REKLAM ALANI