Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Başarılı sanatçı Uriel, Masum isimli şarkısıyla Almanya listelerini altüst etti

Başarılı sanatçı Uriel, Masum isimli şarkısıyla Almanya listelerini altüst etti
01.09.2021
A+
A-

Almanya’da En Çok Dinlenen Uriel Oldu

Başarılı sanatçı Uriel, Masum isimli şarkısıyla Almanya listelerini altüst etti.

Başarılı sanatçı Uriel, geçtiğimiz günlerde “Masum” isimli şarkısını müzikseverlerle buluşturmuştu. 2008 yılında Gülben Ergen tarafından seslendirilen “Masum”a Uriel bambaşka bir soluk kazandırdı ve Almanya müzik listelerinde zirveye yerleşti.

2 Eylül’de Remix Versiyonuyla Geliyor

Sonbaharın ilk günlerinde ise Uriel, sevilen şarkısı “Masum”un remix versiyonu ile müzikseverlere yazı yaşatmaya devam edecek. Şimdiden clublarda en çok çalacak şarkılardan birisi olacak gibi duruyor.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI