Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Başkan Albayrak mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiriyor

Başkan Albayrak mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiriyor

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin Başarılı Belediye Başkanı Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçede vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Albayrak mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiriyor.

Halfeti’de Ramazan ayı dolu dolu geçti. Vatandaşlar belediyenin etkinliklerinde Ramazan ayının manevi atmosferini yaşadı.

Belediye Başkanı Şeref Albayrak Ramazan ayında da vatandaşlar bir araya gelmeyi sürdürdü. Sahadan ayrılmayan Albayrak, iftarlarda vatandaşların evlerine konuk oldu. İlçede talep ve sorunları ilk ağızdan dinleyen Albayrak, sorunların çözümü için belediyede ilgili birimlere talimat verdi.

Vatandaşlarla sıcak diyalog içerisinde olan Albayrak, ilçede esnaf ziyaretlerine de devam etti. Halfeti için gece gündüz çalıştıklarını bildiren Albayrak ‘Vatandaşlarımızla hemhal oluyoruz. Onların arasından ayrılmıyoruz. Belediyemizi ortak akılla yönetiyoruz. Sorunların hızlı çözümü için yoğun çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine de anında yanıt veriyoruz. İlçemizin her alanda kalkınması ve gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın emrinde olmayı sürdüreceğiz’ dedi.

REKLAM ALANI