Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Sevgili Birecik’li ve Halfeti’li Hemşerilerim;

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Sevgili Birecik’li ve Halfeti’li Hemşerilerim;

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Sevgili Birecik’li ve Halfeti’li Hemşerilerim;

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin, Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Ben, Sadettin BİLGİN olarak bu onurlu ve şerefli göreve son bir kez daha aday olduğumu siz kıymetli üyelerime bildirir ve destek vermenizi beklerim. Diye açıklamada bulundu.

Başkan Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Birecik’li ve Halfeti’li Hemşerilerim;

Dürüst, deneyimli, tarafsız kendini milletine adamışgüçlü ve birikimli, devletine vergi veren ticareti bilen oda da siyaset yapmayan ve maddi ihtiyacı olmayan olgun kişilerin Oda Başkanı ve Meclis üyesi seçilmesi gereklidir.

Ben, Sadettin BİLGİN olarak bu onurlu ve şerefli göreve son bir kez daha aday olduğumu siz kıymetli üyelerime bildirir ve destek vermenizi beklerim.

Beni tanıyanlar iyi bilirler ki; Başkanlık yaptığım süre boyunca ben, yönetimim ve meclis üyelerim ne OSB’den ne de Birecik TSO’dan bir tek kuruş maaş ve huzur hakkı almadık ve almadan da bu onurlu ve şerefli görevi sizlerin desteğiyle devam ettireceğiz.

Ben Birecik Ticaret ve Sanayi Odasını 2013’te teslim ederken55.000,00-TLcivarında kasamızda paramız vardı ve odanın tek kuruş borcu bulunmamaktaydı. Fakat 17.04.2018 Tarihinde Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını teslim aldığımda Ticaret ve Sanayi odasının 1.734.614,50 TLborcuvardı ve odayı da ziraat bankasına ipotek etmişlerdi. Ben ve yönetimim göreve geldiğimizde bu borcun hepsini kapattık.Ticaret ve Sanayi odası eski yönetimi, eski meclis başkan yardımcısını Birecik Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde28.03.2014tarihinde 6.000 TL’ye sigorta hariç OSB’de müdür olarak çalıştırmışlardır.Ortada düz tarla dururken bina yokken meclis başkan yardımcısını aylık 6.000 TL ile çalıştırması, Ayrıca bir de meclis başkan yardımcısına aylık araba kiralanması, Aracı kendi özel işleri ve kendi köyüne gidip gelmek için kullanması, Aracın akaryakıtını da cebinden değil, Organizenin adına alıp kullanması Odayı ve Organizeyi zarara uğratlamalırı yanlış idi en ve Yönetimim bu yanlışlara son verdik. Ayrıcaeski yönetimHem Birecik TSO’dan hem de Birecik OSB’den huzur hakkı almaktaydılar ve meclis başkan yardımcısı OSB’den maaş ve Birecik TSO’danhuzur hakkı almaktaydı.Bu yanlışlara da son verdik.

Biz yönetimi devraldıktan sonra Birecik Organize Sanayi Bölgesini kurarak İş İnsanlarına teslim ettik ve şuanda 2. Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar yapmaktayız. Birecik’ 2.Organize Sanayi Bölgesi çalışması ile birlikte Halfeti İlçemizde de Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmaları yapmaktayız.

Ben odayı teslim aldığımda 2018 yılında Muhammed Demir’ i OSB müdürü olarak işe aldık asgari ücretle, o işten ayrıldıktan sonra 2020 yılında Mahmut Nedim Fincan’ı OSB’ye müdür olarak işe aldık o da asgari ücretle çalıştı. Ben oda başkanı olarak partili değilim bağımsız hizmet vermekteyim.01.03.2022 tarihinde inşaat mühendisi olan Seyfettin İYİBİÇER’ i OSB’ye müdür olarak asgari ücretle işe aldık. Organizeyi yönetiyorum ayrıca OSB’ye arabada kiralamadım. Bu onurlu bir görevdir. Birecik ve Halfeti halkına bir hizmettir. Biz halkımıza, elimizden gelen hizmeti vermekteyiz.

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı
Sadettin BİLGİN

Açıklama yok.

REKLAM ALANI