Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

CEVDET YILDIRIM `DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMA MESAJI
24.08.2022
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Malazgirt Zaferi’nin 951. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi; Tarihi, adalet ve merhamet uğruna verdiği mücadele neticesinde elde ettiği şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 951. yıl dönümünü kutlu olsun.

Anadolu’nun kapılarını bizlere açan, milletimizin varlığına kastedenlere karşı kahramanca mücadele eden büyük komutan Sultan Alparslan’ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

26 Ağustos 1071’de Sultan Alparslan ve silah arkadaşları üstün cesaret ve kahramanlıkları, ilim ve irfan geleneğiyle büyük bir medeniyetin temellerini atmıştır. Adalet ve merhametle devletini ihya ve inşa eden Sultan Alparslan bugün dahi tesirini hissettiğimiz yedi iklim, dört kıtada hüküm süren kardeşliğin meşalesini yakmıştır.

1071 Malazgirt ruhu milletimizin sarsılmaz inancı ve idealleriyle Cumhuriyetimizin kuruluşuna ilham kaynağı olmuştur.

 

Anadolu coğrafyasında kardeşliğimizi bozmaya, birlik ve beraberliğimizi yok etmeye yönelik her türlü saldırı ve tehdit gazi milletimizin azim ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir.

Malazgirt Zaferi’nin 951. Yıldönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı günde Sultan Alparslan ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI