Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı
31.10.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı

“Farklı ülkelerden gelen gençlerin, bizim sporcularımızla iç içe olması mutluluk vericidir”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu’nun, Avrasya Taekwondo Merkezi’nde düzenlediği ödül törenine katıldı.

Törendeki konuşmasında, böylesine anlamlı bir etkinlikle bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, müsabakada dereceye girenleri tebrik ederek bütün sporculara başarılar diledi.

Yıllardan beri verilen mücadelede Türkiye Cumhuriyeti ve dost devletlerle aramızdaki kadim bağların daha da güçlendiğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar sporun, kardeşlik demek olduğunu söyledi.

“Size en güzelini sunabilmek için birlikte çalışacağımıza söz veriyorum”

Farklı ülkelerden gelen gençlerin, bizim sporcularımızla iç içe olmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar; “KKTC’de böyle müsabakaların devam etmesi için devlet olarak üzerimize düşeni yapmak durumundayız.

Gençlerimizin hak ettiği ortamda bu sporu yapması, en büyük temennimizdir. KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen’i, yönetim kurulu üyelerini ve sporcuların ailelerini kutlarım. KKTC’ye gelip yerleşmiş, bizim evlatlarımızla birlikte bu ülkede okula gidip spor yapan, dünyanın farklı ülkelerinden gelen aileleri ve gençleri de kutluyorum. Onlar, dünyanın haksız bir şekilde ambargo ve izolasyon uyguladığı KKTC’ye inanmış ve ülkemize yerleşmiştir. Size en güzelini sunabilmek için birlikte çalışacağımıza söz veriyorum” diyerek müsabakada dereceye girenlere kupa ve madalya takdiminde bulundu.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kktc-taekwondo-judo-karate-federasyonu-tarafindan-duzenlenen-10348

 

 

REKLAM ALANI