Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

DENEYİMLİ 15 YILLIK ŞAHİN ASLAN TURİZM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

DENEYİMLİ 15 YILLIK ŞAHİN ASLAN TURİZM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

DENEYİMLİ 15 YILLIK ŞAHİN ASLAN TURİZM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Şahin Aslan Turizm Taşımacılık Öğrenci ve Personel Servisi Gezi ve Tur Taşımacılığı Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci İş Adamı Mehmet Aslan, Birecik ilçesinde ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Şahin Aslan Turizm Taşımacılığın yapmış olduğu örnek çalışmaları hakkında Deneyimli Gazeteci Abdullah Yiğit `e açıklamalarda bulundu.

Bir 1 kişi, sakal, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Şahin Aslan Turizm Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Bir 3 kişi ve araba görseli olabilir

ŞAHİN ASLAN Turizm, 2008 yılında Şanlıurfa’un Birecik ilçesinde kuruldu.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Babam Mehmet Aslan Tarafından 2008 yılında kurulan ŞAHİN ASLAN TURİZM 2008 yılından bu yana Birecik ilçesinde ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Faaliyet göstermektedir. Günümüze, modern ve teknik imkânlara sahip, geniş ofis ortamında, uzman personeliyle hizmet vermektedir.

Kurulduğu günden bugüne, personel ve öğrenci taşımacılığı alanında, güven ve kaliteyi buluşturarak, hizmet ağını genişleterek çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Her geçen gün, hizmet kalitesinden ödün vermeden ve müşteri memnuniyetini esas tutarak, müşteri portföyünü genişletmiştir.

Bir 1 kişi, ayakta, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'B BATU OTOMOTIV MEHMET ASLAN 1' görseli olabilir

İlkeli bir duruşla, personel ve öğrenci taşımacılığı alanında değerlerin oluşmasına öncülük eden ŞAHİN Turizm, sektörün ekonomik olarak ilk sıralarında yer almak için çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bugün 30 araçla, 25 personel taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıca Türkiye’nin her şehrine, aynı kalitede hizmet verecek operasyon yeteneğine ve araç kapasitesine sahiptir. Birecik dışında, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Diyarbakır, İstanbul , Mardin ,Hatay, Batman ,Bursa, Ankara, Eskişehir, İzmir, Kahramanmaraş, İzmit, Antalya ve Mersin’de yapılan başarılı çalışmalar, Şahin Turizm kalitesini ve başarısını tescillemiştir.

Sektörün ilklerinden olan ŞAHİN ASLAN Turizm, kalite ve güvenlikten ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ve sahada bir çözüm ortağı sorumluluğunda hareket ederek, insan ilişkileri ve kurum hassasiyetlerini gözeterek, sektörde ilk sıralarda yer almanın gururunu yaşamaktadır. Kamunun güvenlik hassasiyetiyle hareket ettiği alanlarda da ŞAHİN Turizm, güvenilir bir şirket olarak tercih edilmektedir.

Yenilikçi, değerleri önceleyen ilkeli duruşu, teknik gelişmeleri yakından takip ederek, deneyimli sürücü kadrosuyla birlikte geliştirdiği ve uyguladığı eğitim modelleriyle hizmet kalitesini sürekli yükselterek faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bir 1 kişi, oturuyor, iç mekan ve ofis görseli olabilir

15 yıllık Şahin Aslan Turizm Taşımacılık Ltd. Şti Turizm Şirketi olarak yapmış olduğumuz Öğrenci Servis Taşımacılığı

ŞAHİN ASLAN TURİZM > ÖĞRENCİ SERVİS TAŞIMACILIĞI

“Çocuklarımızın ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. “
En değerli varlığımız çocuklarımızdır. Gözümüzden ayırmadığımız evlatlarımızı kolay kolay bir başkasına emanet etmeyiz. Ülkemizin geleceği, vatanımızın ve değerlerimizin mirasçısı çocuklarımızın hayata başladıkları zamanların önemini biliyor, bu sorumlulukla hareket ediyoruz.

Bir 4 kişi ve araba görseli olabilir

ŞAHİN ASLAN Turizm, okul servisi ve öğrenci taşımacılığında, kreş, anaokulu, okul, dersane ve üniversite gibi geniş bir yaş grubu ve eğitim düzeyinde, güveni, güleryüzlü ve emniyetli yolculuğu esas alarak, üst seviyede sorumluluk bilinciyle çocuklarımızın ulaşımını sağlamaktadır.

Bu alanın hassasiyetine uygun bir şekilde, mevzuata göre yenilenen araç filomuzla, özel olarak seçilen ve sürüş eğitimlerinin yanı sıra davranış ve pedagojik eğitimler de alan şoförlerimizle, 15 yıllık tecrübemizle, çocuklarımızın okul-ev ulaşımında hizmet veriyoruz. Müşteri refarans listemizi isteyebilirsiniz!..

İnsan odaklı yaklaşımı, özellikle okul öncesi ve sonrası farklı yaş gruplarında geliştirdiği güvenlik ve davranış hassasiyetleriyle, müşteriler için esnek fiyat politikasıyla ve sahip çıktığı ortak insanlık değerleriyle, bu sektörde kalıcı bir şirket olarak sorumluluk taşıyoruz.

Fotoğraf açıklaması yok.
OKUL GEZİLERİ’nde de aynı hassasiyetle hareket ediyor, müşteriye uygun araç ve fiyat alternatifleri ile esnek çözümler sunuyoruz.

Karar vermeden, geniş araç ağına sahip, kaliteli ve konforlu ulaşımı güvenlikli bir şekilde sunan, deneyimli personeliyle “çözüm ortağı’nız olarak sahada hareket eden firmamızdan fiyat teklifi isteyiniz!..

Yüksek Düzeyde Sorumluluk ve Güvenlik!
Öğrenci taşımacılığında, farklı yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik geliştirilen güvenlik prosedürleriyle hareket ediyoruz. Bu konuda eğitimli ve bilinçli şoförlerimiz, kalitemizin ve ürettiğimiz ortak insani değerlerin temsilcisi olarak görevleri başındadır. Değişen mevzuat ve prosedürlere uygun bir şekilde yenilenen filomuz, düzenli bakımları yapılan son model ve konforlu araçlardan oluşmaktadır. Öğrenci taşımacılığında, her zaman üst düzey bir sorumluluk bilinciyle hareket ederek, emanet olarak gördüğümüz çocuklarımızın ev-okul arası ulaşımında emniyetli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlıyoruz. Servis host ve hosteslerimiz ile şoförlerimiz, uyum içinde ve güvenlik prosedürlerini yerine getirerek, yolculuk emniyetini sağlamaktadır.

Bir 3 kişi görseli olabilir

Dakik ve Konforlu Ulaşım!
Zamanında beklenen yerde olmak ve yolcumuzu dakikasında varacağı yere ulaştırmak, temel düsturumuzdur. Öğrenci taşımacılığında bu düsturumuzu yüksek bir hassasiyetle uyguluyoruz. Sabah servis beklemenin çocuklarımız için güçlüklerini biliyoruz. Hakeza akşam, çocuklarını bekleyen ebeveynin küçük bir gecikmedeki endişesini ve telaşını anlıyoruz. Bu duyarlılık ve hassasiyetle, bekletmeden ve vaktinde, öğrencilerimizi sabah evden alıp okula, akşam da okuldan eve sağlıklı ve konforlu bir şekilde ulaştırıyoruz. Olası gecikmelerde, ilgili servis personelimiz etkili ve zamanında bir iletişimle velileri bilgilendirerek, endişeleri gideriyor.

Bireysel Sigorta İle Güvence
ŞAHİN ASLAN Turizm, şükürler olsun, 15 yıllık personel ve öğrenci taşımacılığında, herhangi bir üzücü kazaya sebebiyet vermemiştir. Ancak her ihtimal düşünülerek, bütün yolcularımız, ferdi kaza koltuk sigortası kapsamında güvence altındadır.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Bir 2 kişi ve araba görseli olabilir

REKLAM ALANI