Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

DONDURMA VE UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

DONDURMA VE UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
05.09.2021
A+
A-

DONDURMA VE UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Dünya Empati Günü” dolayısıyla Empati Derneği ile birlikte Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi sınırlarında bulunan Selahattin Eyyubi Parkında dondurma ve uçurtma şenliği düzenlendi.

Her yıl Eylül ayının ilk haftası içerisinde kutlanan “Dünya Empati Günü” münasebetiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve EMFADER (Empati Toplumsal Duyarlılık Ve Farkındalık Derneği) tarafından çocuklar için dondurma ve uçurtma şenliği yapıldı.

Çocukların gönüllerince eğlendikleri etkinlik alanında Büyükşehir Belediyesi tarafından uçurtma ve dondurma dağıtıldı. Uçurtmaları alarak rüzgâra doğru bırakan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken Selahattin Eyyubi parkına çocuklarıyla gelen aileler de keyifli vakit geçirdi.

EMFADER Onursal Başkanı Cevheri:” Empati görenin, kendisini görmeyenin yerine koyabilmesidir”

Empati Toplumsal Duyarlılık Ve Farkındalık Derneği Onursal Başkanı Mehmet Ali Cevheri programın ardından bir konuşma yaparak empatinin sevmeyi öğrenmek demek olduğunu belirterek “duyan duymayanın, gören görmeyenin yerine kendini koyabilirse sevginin gücü yayılacaktır” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç:” Faydalı bireyler olabilmek için sevgi önemlidir”

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç da etkinlik alanında bir konuşma yaparak çocuklara şehre faydalı bireyler olmaları noktasında telkinlerde bulundu.
Dondurma ve Uçurtma Şenliği çocukların yüzlerinde bolca tebessüm bırakırken ebeveynleri de çocuklarının sevincine ortak oldu.

 

REKLAM ALANI