Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

EMİN ÖNEN’DEN KRİTİK 14 MAYIS ÇAĞRISI

EMİN ÖNEN’DEN KRİTİK 14 MAYIS ÇAĞRISI

EMİN ÖNEN’DEN KRİTİK 14 MAYIS ÇAĞRISI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdulkadir Emin Önen, Eyyübiye’de ev toplantısında ve seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Önen, AK Parti davasına gönül veren herkesin 14 Mayıs’a kadar milletvekili adayı gibi çalışmasını ve çevresine anlatmasını istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Önen, seçim çalışmaları kapsamında Alet ve Arğan ailesinin ev toplantısına katıldı. Toplantıda aile mensupları ile sohbet eden Emin Önen, 14 Mayıs seçimlerinin önemini aktardı. Alet ve Arğan ailesi ise AK Parti’ye ve Emin Önen’e tam destek verdiklerini kaydetti.

 

 

 

 

 

Emin Önen, gün içinde ki ziyaretlerinin ardından seçim bürosunda vatandaşların talep ve önerilerini diledi. Emin Önen’in seçim ofisini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçe Başkanı Sait Ağan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile Bayuk ve Baylan ailesi de ziyaret etti.

Emin Önen, herkesin bir milletvekili adayı gibi çalışması gerektiğinin altını çizerken; “Bu davanın bir neferi olarak hepimiz gurur duyuyoruz. Hepimiz eşit bir şekilde bu davanın uğrunda birlikte mücadele edeceğiz. Seçim büromuza sizleri her zaman bekliyoruz. Ama şunu da yapmamız gerekiyor eşimize dostumuza bu süreci anlatacağız çalışmamızı yapacağız. Kritik bir zaman memleketimiz için. İnşallah hep birlikte 14 Mayıs’ta 14 de 14 için hedefimiz bu yönde, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise Emin Önen’in Şanlıurfa için başarılı işler yapmaya devam edeceğine inandığını söyledi. Baydilli konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Emin Önen vekilimiz 2 dönem milletvekilliği yapmış, başarılı bir şahsiyet olmasından dolayı Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Türkiye Cumhuriyeti’ni beş buçuk yıl Çin’de Büyükelçi olarak temsil etmiş biri. Zaten bu bile hepsinin üzerindedir. Türkiye Cumhuriyeti için yaptıkları, İnşallah 14 Mayıs’tan sonrası yapacaklarının teminatıdır”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımızın Emin abimizi Şanlıurfa’ya vermesi gerçekten bizim için gurur vericidir onur verici ve büyük bir şans. Bürokrasiden gelme bir abimiz. İnanıyorum ki özellikle bu dönem içerisinde Şanlıurfa’ya çok büyük katkısı olacaktır Şanlıurfa’ya.” ifadelerini kullandı.

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

 

 

BÜLTEN NO : 81
TARİH : 28.04.2023
HABER BAŞLIĞI : EMİN ÖNEN’DEN KRİTİK 14 MAYIS ÇAĞRISI

 

REKLAM ALANI