Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Eyyübiye’de Sel Basan Sokaklar Boyanıyor

Eyyübiye’de Sel Basan Sokaklar Boyanıyor
04.04.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

Eyyübiye’de Sel Basan Sokaklar Boyanıyor

 

 

 

 

 

Şanlıurfa’da 15 Mart 2023 günü yaşanan sel felaketinin izlerini silmek için yüzlere personelle sahada olmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, Akabe Mahallesi’nde boya çalışmalarına başladı.

Karakoyun Deresi’nin taşması sonucu onlarca sokağı sel suları altında kalan Akabe Mahallesi’nde temizlik çalışmalarını tamamlayan Eyyübiye Belediyesi, iki defa yıkanan evlerde ve sokaklarda boyama çalışmalarına geçti.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un mahalle sakinlerine verdiği söz üzere başlayan çalışmalar kapsamında, selden etkilenen tüm sokaklar ve evler önce çamurdan temizlendi. Daha sonra temiz su ile yıkanan evler ve sokaklar, deterjanlı su ile de yıkandıktan sonra kurumaya bırakıldı. Kurumanın ardından yine yüzlerce çalışanın katılımıyla sokaklara inen Eyyübiye Belediyesi çalışanları, evlerin dış cephe boyama çalışmalarına başladı.

Mahallelerinde sel izlerinin silinmesi için gece gündüz çalışan Eyyübiye Belediyesi ekiplerine ve Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ettiler.

Selden etkilenen sokaklarda dış cephe boyamasının tamamlanmasının ardından, evlerin içi de yine Eyyübiye Belediyesi tarafından boyanacak. Sel baskını nedeniyle ev eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlara eşya desteği için de Eyyübiye Belediyesi katkı sunacak.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/mwI0f63wsAY
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-oTTyIO1rdS

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

 

REKLAM ALANI