Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Fantezi Müzik Sanatçısı Yağız’dan Yepyeni Bir Eser “Anlatamıyorum”

Fantezi Müzik Sanatçısı Yağız’dan Yepyeni Bir Eser “Anlatamıyorum”
06.03.2022
A+
A-

Açıklama yok.

YAĞIZ’DAN YEPYENİ BİR ESER
“ANLATAMIYORUM “

Fantezi Müziğin sevilen ismi, uzun bir aradan sonra Yağız yepyeni bir eser ile sevenlerinin karşısına çıktı. Söz ve Müziği Popçu Akın’a ait olan ve dijital platformlarda 150 milyondan fazla tıklanmaya ulaşan “Anlatamıyorum” isimli eser bir kez de Yağız yorumu ile dinleyici ile buluştu.

Bugüne kadar Akın dışında birçok farklı sanatçı tarafından seslendirilen Fantezi eser, Yağız’ın yorumu ile müzik severler ile yeniden buluştu. Müzik dünyasında, “Yan Deli Günlüm” isimli eser ile yerini alan sanatçı Ah Gönlüm, Ali Ayşe’yi Seviyor ve İki Elmanın Yarısı isimli eserler ile milyonların gönlüne taht kurmayı başarmıştı.

Mekânların ve düğünlerin vaz geçilmez isimlerinden birisi olan Fantezi Müzik sanatçısı Yağız’ın, “Anlatamıyorum” isimli son çalışması dijital platformlarda kısa sürede en çok beğenilenler arasına girmeyi başardı. Daha çok Halk Müziği eserleri seslendiren Yağız, “Ben bir sanatçıyım, her tarzdan eser okuyabilirim. Bugüne kadar Halk Müziği eserleri dışında Oyun havası, Fantezi eserlerde seslendirdim. Şimdi de çok sevilen Arabesk eser Anlatamıyorum’ u sevenlerimle buluşturmak istedim. Kim bilir belki bir gün de Tarkan’ın sevilen pop eserlerinden birisine kendi yorumumu katabilirim” diye konuşarak Arabesk eser seslendirmesini açıkladı.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI