Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Geylan Bakkal Genel Yayın Koordinatörlüğüne atandı!

Geylan Bakkal Genel Yayın Koordinatörlüğüne atandı!
21.08.2021
A+
A-

Geylan Bakkal Genel Yayın Koordinatörlüğüne atandı!

Irak’ın önde gelen medya kuruluşlarından TEBA Medya Grubu, radyo bölümü olan TEBA FM’de üst düzey bir atamaya imza attı. TEBA FM’de sunuculuk yapan Türkmen radyocu Geylan Bakkal, Genel Yayın Koordinatörlüğü görevine getirildi.

17 senelik radyoculuk deneyiminin yanı sıra DJ ve müzik direktörlüğü alanlarında da üstün başarılar elde eden başarılı radyocu, kariyerine TEBA FM’in Genel Yayın Koordinatörü olarak devam edecek.

Erbil’den başlayıp Türkiye’ye uzanan Türkmen radyocu Geylan Bakkal, Irak’taki radyoculuk kültürüne farklı bir boyut kazandırdı. Türkiye ve Azerbaycan’ın ünlü sanatçılarıyla kurduğu samimi dostluklarla bilinen Bakkal, onları Irak’ta bulunan sevenleriyle buluşturmaya başlayarak 3 ülke arasında adeta köprü haline geldi. Farklı müzik tarzlarına sahip birçok sanatçıları telefon bağlantılarıyla radyo programlarına konuk eden Türkmen radyocu, şu anda mesleğini Erbil’de bulunan TEBA FM radyosunda sürdürüyor. Radyoculuğun yanı sıra DJ ve müzik direktörü olan Bakkal, mesleğini adeta bir hobi haline getirmiş durumda.

Başarılı radyocu Geylan Bakkal 2018-2020 arası DJ’lik, program sunuculuğu ve müzik direktörlüğüne, yılın en iyi sunucusu ve en iyi radyocusu gibi plaket ödüllerini de ekliyor.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,