Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Gizem “Yine Yine ”den adlı yeni şarkısı

Gizem “Yine Yine ”den adlı yeni şarkısı
14.12.2021
A+
A-

Gizem “Yine Yine ”den adlı yeni şarkısı  :“Tabu” ile müzik piyasasında kendine yer edinen Gizem “Yine Yine ”den adlı yeni şarkısı ile müzikseverlerle buluştu…Gizem, ‘Yeni şarkım beni en çok yansıttığına inandığım şarkı” olarak bahsediyor.

Ortaokul yıllarında Sadri Alışık Tiyatrosu ve Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde oyunculuk eğitimi almaya başlayan Gizem, Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nın Türk musikisi bölümünde de eğitim aldı. Gizem, şarkıcılıktaki iddiasını oyunculukta da göstermek isteyen Gizem, sanatın iki dalına da aşığım dedi. Klip çekimi, özel hayatında yaşadığı çalkantılı döneme denk gelen Gizem, “Özel hayatımda yaşadığım sorunlar klipte canlandırdığım deli kadın rolüne bürünmemi kolaylaştırdı” diyerek rolünün hakkını verdiğini dile getiriyor.

Murat Joker yönetmen koltuğuna oturduğu Gizem’in 1 saat uykuyla gelmek zorunda kalarak zor anlar yaşadığı klip Büyükada’da çekildi. Gizem‘in en büyük destekçisi besteci ve ses sanatçısı olan babası Mahmut Tuncer.

Gizem ‘in yeni fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-5ZQSIFx354

Gizem, geri döndü…

@gizem @arasozgur @ozguraraspr

REKLAM ALANI