Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HADİ ÖZTOP `TAN 10 KASIM MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 10 KASIM MESAJI
08.11.2022
A+
A-

HADİ ÖZTOP `TAN 10 KASIM MESAJI

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“84. yıl önce kutsal bir emanet bıraktı”
Kararlılığı ve azmi ile milli mücadeleyi başlatan ve dünya milletlerine örnek teşkil edecek bir millet şuurunun ilk kıvılcımını ateşleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanıdır.

Bundan 84 yıl önce, 10 Kasım 1938’de saat dokuzu beş geçe bu dünyaya gözlerini kapatan Mustafa Kemal Atatürk, “Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır” cümleleriyle bizlere “En Büyük Eserim” dediği kutsal bir emanet bırakmıştır. İnanıyorum ki gelecek nesillerimiz, emanet aldığı Türkiye Cumhuriyeti’nin; değerlerini, ideallerini hep ileriye taşıyacak ve sorumluluk bilinci ile ülkesine her daim sahip çıkacaktır. Fikirleri ile tarihe adını altın harflerle yazdırmış ve dünya devletlerine örnek olmuş büyük bir devlet adamı, asker ve başöğretmen olan Atatürk’ün fikirlerini, ideallerini gelecek nesillerimize aktarmak ve onun anısını yaşatmak her şeyden önce milli sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu; Devlet Adamı ve Milli Mücadelenin Baş Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 84. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, ülkemizin bekası için canını siper eden tüm kahramanlarımızı, şükran ve minnetle yâd ediyorum”.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI