Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HALİLİYE BELEDİYESİ, PARKLARI YAZA HAZIRLIYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ, PARKLARI YAZA HAZIRLIYOR
06.04.2023
A+
A-

 

 

 

 

HALİLİYE BELEDİYESİ, PARKLARI YAZA HAZIRLIYOR

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bir yandan yeşil alanın artması için yeni parkları ilçeye kazandırırken, bir yandan da ağaç dikim ve bakım- onarım çalışmalarıyla parkları yaza hazırlıyor.

Bir 1 kişi, sert çekirdekli meyve ağacı, açık hava ve yazı görseli olabilir
Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Daha Yeşil bir Haliliye” sloganıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, park ve bahçelerdeki çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.
İlçede vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için yeni parklar kazandıran ekipler, mevcut parklarda yapılan peyzaj çalışmalarıyla da parkları güzelleştiriyor. Parkları yaza hazırlamak için periyodik olarak çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yapılan peyzaj çalışmalarıyla parklara estetik görüntü veriyor. Vatandaşlara yaşam alanının sunulduğu belediye bünyesinde üretilen bank ve kamelyalar ise bakım ve onarım çalışmalarıyla ilk günkü görünümünü kazanıyor.
Çalışmaların tamamlanmasıyla parklara kazandırılan kamelya ve banklar, vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 5 kişi, ağaç ve çim görseli olabilir

REKLAM ALANI