Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJ

HÜSEYİN KIRAN `DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJ
13.03.2022
A+
A-

HÜSEYİN KIRAN `DAN 10 KASIM MESAJI

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden biri olan hekimlik mesleğinin önemini hiçbir dönemde kaybetmediğini ifade eden Kıran, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Zaman mefhumu olmaksızın çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelinin bütün gayreti; vatandaşlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamaktır. Her alanda büyük bir ivme kazanarak gelişen ülkemiz, sağlık alanında da dünyadaki gelişmelere ayak uydurmuştur. Bu alanda yapılan çok önemli yatırımlarla sağlık hizmetlerinin etkin ve yaygın biçimde tüm halkımıza ulaşması sağlanmıştır.

Hekimlerimizin yüreklerindeki insan sevgisi ile hastaların kendilerine gösterdikleri küçük bir tebessüm bile onlar için eminim birçok ödülden daha önemlidir.

Kıran, Doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarımız, karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yürütüyorlar. Birikimleri ve eğitimleriyle insanları daha uzun ve daha iyi koşullarda yaşatmak, sağlık sorunlarını gidermek için gösterdikleri çabayı takdirle karşılıyoruz. İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren bütün sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI