Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YENİ ÇOK AMAÇLI SALONLAR YÜKSELİYOR

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YENİ ÇOK AMAÇLI SALONLAR YÜKSELİYOR
06.10.2021
A+
A-

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA YENİ ÇOK AMAÇLI SALONLAR YÜKSELİYOR

 

Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri kalkındırmak adına hizmetlerini sürdürüyor. Şahin kırsal mahallesine kazandırılacak çok amaçlı salonun yapım çalışmaları devam ediyor

 

Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Kırsal mahallelere vatandaşların özel günlerini, taziyelerini, davetlerini yapabilmesi için çok amaçlı salonlar yapılırken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla çok amaçlı salon yapılmayan mahalle kalmayana kadar çalışmalar devam edecek.

 

Şahin Kırsal Mahallesinde 300 metrekare alan üzerinde kazandırılacak olan çok amaçlı salonun yapım çalışmaları devam ederken, kısa bir süre sonra yüklenici firma tarafından çok amaçlı salonun hazır hale getirilerek hizmete açılması hedefleniyor.

 

Kırsal mahallelerin kalkınması için çeşitli hizmetler götürdüklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çok amaçlı salonların da kırsal mahalleler için önemli bir toplantı merkezi olduğunu kaydetti.

 

Başkan Baydilli, “Kırsal mahallelerimizin hepsine çok amaçlı salon kazandırma sözümüzün arkasındayız ve bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bu mekanlar kırsaldaki vatandaşların toplanma alanı olacak. Burada köylü kardeşlerimiz taziye, düğün, davet ve toplantılarını yapabilecek.

 

Şahin mahallemizde de çok amaçlı salon için temelimizi attık ve yüklenici firma çalışmalarını gerçekleştiriyor. İnşallah kısa bir süre sonra tamamlandığında açılışını gerçekleştirip hizmete sunacağız. Çok amaçlı salonumuz mahallemize şimdiden hayırlı olsun” diyerek çok amaçlı salonu olmayan çok az mahalle kaldığını ve onları da tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI