Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
10.09.2022
A+
A-

KW ORSA GAYRİMENKUL İZMİR URLADAN MEHMET TAŞ `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

KW Orsa Gayrimenkul İzmir Urla ` dan Mehmet Taş , 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

KW Orsa Gayrimenkul İzmir Urla dan Mehmet Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2022-2023 eğitim öğretim yılını huzur içerisinde tamamlamış olmanın sevinç ve gururunu gönülden yaşıyoruz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yaşama sevincimizi bereketlendiren sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Gayemiz; siz kıymetli çocuklarımızın mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesidir. Sizler ülkemizin geleceğini temsil etmektesiniz. Beklentilerimiz; daima azimle çalışmanız, milletimizi daha ileri noktalara taşıyabilmek için gayret göstermenizdir. Siz kıymetli evlatlarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak, tam donanımlı bir şekilde yetişmesi en büyük temennimizdir. Yılın yorgunluğunu atmak için imkânlar dâhilinde sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılarak tatilinizi iyi değerlendirmeli, bunun yanında okulda öğrendiklerinizi tekrar ederek pekiştirmelisiniz. Bir yandan eğlenip enerji depolarken bir yandan da yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmalısınız.

Kıymetli Eğitimcilerimiz,

Hedefimiz gelişen dünyada, okuyan, araştıran, sorgulayan, donanımlı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefinin, eğitim yoluyla gerçekleşebileceğini daima hatırlayınız.

Eğitime yapılan yatırım, ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Bu bilinç ve hassasiyetle nesiller inşa ederek geleceğimize tohumlar serpen sizler, çocuklarımızda var olan cevherleri tek tek işlediniz. Öğrencilerinizin aileleri ile iletişim içerisinde ve birlikte hareket ederek, eksikliklerini tamamlayıp sistemli ve düzenli çalışmaya yönlendirerek, başarı çıtasını hep daha yükseğe taşıdınız. Verdiğiniz emeğe, gösterdiğiniz özveri ve sergilediğiniz fedakârlığa paha biçilemez. Bugün, ülkemiz her alanda gelişerek kalkınıyorsa bunda öğretmenlerimizin katkısı büyüktür.

Değerli Velilerimiz,

Başarı birden çok faktöre bağlıdır. İlk aşaması kendine güvenmedir. Çocuklarımızın özgüvenini zedeleyecek tutumlardan özenle kaçınmalı, çocuklar üzerinde yıkıcı etkiler oluşturacak tepkiler yerine, yapıcı ve teşvik edici yaklaşımları benimsemeliyiz. Hedeflerin eğitim yoluyla gerçekleştirilebileceği gerçeğini daima diri tutmalı, onlara destek ve sevginizi her zaman hissettirmelisiniz. Çünkü öğrencilerin başarıları kadar iyi birer insan olarak da yetişmeleri çok önemlidir. Veliler olarak sizlere düşen önemli görevlerden biri de çocuklarınızı bağımlılık gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ortamlar sağlamanız ve buna dair en ufak bir şüphe ile karşılaşmanız durumunda derhal yetkililerle iletişime geçmenizdir. Unutmayalım ki, bu konuda geç kalmak telafisi imkânsız sonuçlara yol açabilmektedir.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir tatil süreci geçirmelerini diliyor, onları yeni eğitim- öğretim yılında yenilenmiş, enerji dolu, sağlıklı ve mutlu bir şekilde tekrar okullarda görmeyi temenni ediyoruz.

ABDULLAH YİĞİT-İZMİR

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI