Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
13.07.2022
A+
A-

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

 

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi yayınladığı mesajında;

“15 Temmuz 2016 günü tarihinin en kritik günlerinden birini yaşayan ülkemiz, tarihte eşine az rastlanır bir ihanet neticesinde kanlı bir darbe girişimine maruz kalmış, FETÖ terör örgütü mensupları tarafından ülkemizi bölüp parçalamak ve iç savaş çıkararak ülkemizi uluslararası müdahalelere açık hale getirmek üzere darbe girişiminde bulunulmuştur.

Bu topraklardaki bin yıllık varlığımıza karşı girişilen o kanlı darbe gecesinde, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet adamlarımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisine, kamu kurum-kuruluşlarımıza karşı alçakça saldırılar düzenlenmiş, havalimanları, köprüler, basın-yayın kuruluşları ve birçok kritik nokta fiilen işgal edilerek aziz milletimiz insanlık dışı saldırılara maruz kalmıştır.

Hamdolsun ki; Yüce Allah’ın inayeti, aziz milletimizin kendi iradesine ve demokrasiye sahip çıkan asil duruşu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ve hükümetimizin demokrasiye sahip çıkmadaki tereddütsüz kararlılığı sayesinde darbe girişimi aynı gece püskürtülmüştür. Şüphesiz ki; aziz milletimizin cesareti, demokrasiye bağlılığı ve kendi iradesine sahip çıkma kararlılığı her türlü takdirin üzerindedir. Şairin dediği gibi « Milletimiz Ezan-ı Bilal için, o şanlı hilal için, istiklal için kıyam etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi; 15 Temmuz gecesini şanlı bir tarih sayfasına çeviren ve son büyük destanımızı kanları ile yazan şehitlerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Gazilerimizi ve kalbi ülke sevgisiyle dolu olup sokaklara çıkarak şanlı destanın bir parçası olan aziz milletimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI