Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MEHMET KIZIL, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

MEHMET KIZIL, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
14.06.2022
A+
A-

MEHMET KIZIL, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamada kurulduğu ilk günden bu yana zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakârlıkla sorumluluklarını yerine getiren Jandarma Teşkilatımız, üstlendiği sorumluluğu başarıyla yerine getirerek aziz milletimizin takdirini kazanmış güzide bir kuruluşumuzdur.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız; sahip olduğu modern donanımın yanında, eğitimli, yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışı olan, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever mensuplarıyla milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle, halk ile devlet arasında önemli bir köprü görevini de yerine getiren Jandarma Teşkilatımız dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle “Bir Kanun Ordusu” olan Jandarma Teşkilatımız; milletimizin emniyeti için çalışarak şerefli bir görevi ifa etmekte, varlığı ile milletimize güven vermektedir. Jandarma Teşkilatımız bu önemli görevi 183 yıldır olduğu gibi bundan sonra da layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine yürekten inanıyorum.

Gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü yıl dönümünü kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle, hayatta olan kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

 

REKLAM ALANI