Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MEHMET KIZIL’DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

MEHMET KIZIL’DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI
02.02.2022
A+
A-

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kızıl , Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi olan Regaip Kandiline kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Yüce dinimizde özel bir yeri olan üç aylar, kalplerimizin manevi doyuma ulaştığı ve Yüce Rabbimizin rahmetinden bolca istifade ettiğimiz zaman dilimleridir. Dinimizde mübarek sayılan kandil gecelerini de ihtiva etmesi sebebiyle İslam âlemi üç aylara ayrı bir kıymet vermektedir. İşte üç aylar içinde idrak edeceğimiz bu mübarek gecelerden birincisi Regaip Kandili’dir.

Regaip Kandili, Yüce Allah’ın bizlere birçok lütuf ve ihsanlarda bulunduğu, hayırlı isteklerimizi kabul ettiği, hata ve günahlarımızı bağışladığı, tüm Müslümanların en güzel şekilde istifade etmesi gereken fazileti yüksek bir gecedir.

Bu kutlu gecede yaratılış gayemizi ve dini sorumluluklarımızı düşünme, davranışlarımızı gözden geçirme, geçmişte yaptığımız hataların muhasebesini yapma, geçip giden zamanın değerini idrak etme ve daha iyi değerlendirme fırsatı yakalamaktayız.

Maneviyatı yüksek bu zamanları vesile kılarak nefsimizin terbiyesi, ailemizin mutluluğu, milletimizin birlik ve beraberliği ve tüm Müslümanların hidayete ermesi için rabbimize dua etmeli, ömrümüzün geri kalanında daha güzel ve huzurlu bir dünyanın inşası için gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşerilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutluyor, gönüllerimizi huzura sevk eden üç ayların ve mübarek kandil gecesinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI