Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MEHMET TAŞ `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

MEHMET TAŞ `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
16.03.2022
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan ve bu mübarek rahmet gecelerinin muhasebe ve tefekkür etme imkânları kazandıran birer fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam âleminin Berat Kandili’ ni kutladı.

Başkan Taş mesajında şunları kaydetti, “Ramazan ayının gölgesinin üzerimize düştüğü, mübarek zaman dilimlerinin içerisinden geçmekteyiz. İşte Berat gecesi de böyle müstesna gecelerden bir tanesidir. Bu nedenle idrak ettiğimiz her geceyi en iyi şekilde geçirmemiz gerekmektedir. Üstelik bu gecede Rabbimiz, ’Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım. Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim. Belaya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim’ çağrısı yapmıştır. Öyleyse af ve mağfiretimiz için tevbe ve dua edelim. Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiret kapısına varalım.

Bu gece vicdanlarımızı muhasebeye çekelim ve yaptığımız hatalardan uzaklaşarak berata erişelim. Bu rahmet gecesinde, dargınlıkları, kırgınlıkları unutup, barışın, sağduyunun ve birlikte yaşama ahlakının egemen olduğu bir yapıya ulaşmak adına gayret sarf edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve tüm İslâm âleminin mübarek Berat Kandilini tebrik ediyorum. Berat Kandilinin kurtuluşumuza vesile olmasını Cenâb-ı Hakk’ tan niyaz ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI