Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
27.10.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün geçmişimizden aldığımız güçle, ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla, birlik ve beraberlik içerisinde yürürken tarihi yolculuğumuzun dönüm noktalarından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü idrak etmenin gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

29 Ekim 1923, Aziz Türk Milleti’nin tarih sahnesinde yeniden dirildiği, bu topraklar üzerinde söylenecek sözlerin bitmediğini tüm dünyaya gösterdiği, büyük kurtuluş destanının zaferlerle sonuçlandığı ve Cumhuriyetin ilanı ile taçlandığı gündür.

Cumhuriyetimizin ilanıyla, 99.yılda, ülkemiz kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atmış ve dünyanın saygın bir devleti haline gelmiştir.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, binlerce yıllık şanlı tarihimiz boyunca kanlarıyla bizlere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, Aziz Milletimizin, Eskişehirli Hemşerilerimin, yarınımız, umudumuz sevgili çocuklarımız ve gençlerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI