Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ÖZDEMİR HUKUK BÜROSU ` NDAN AVUKAT GÜNÜ MESAJI

ÖZDEMİR HUKUK BÜROSU ` NDAN AVUKAT GÜNÜ MESAJI
05.04.2022
A+
A-

NURİ GENEŞ -ANKARA
Özdemir Hukuk Bürosu Avukatlarından Avukat Hakan Özdemir, Avukat Fatma Yılmaz Özdemir ve Avukat Büşra Koç 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladılar.

Açıklama yok.

Özdemir Hukuk Bürosu Avukatları, Adaletin tesisi, bireysel hak ve özgürlüklerin korunması ile vatandaşların devletle ilişkisinde güvenin devamlılığı bağlamında avukatların önemli görev yaptığına vurgu yaparak, “Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz avukatların gününü tebrik ediyoruz ” dedi.

Açıklama yok.

Özdemir Hukuk Bürosu Avukatları, 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla yayınladıkları mesajında tüm Avukat meslektaşlarının gününü tebrik ettiler

Açıklama yok.

Avukatların hakların korunmasında, adaletin sağlanmasında ve toplumsal ilişkilerde yaşanan sorunların giderilmesinde önemli bir görevi yerine getirdiğine vurgu yapan Özdemir Hukuk Bürosu Avukatları hukuk devletinin temel organlarından olan savunma hakkını yerine getiren avukatların bireyleri bilgilendirip, yönlendirerek söz konusu hakların korunmasında büyük pay sahibi olduklarını ifade ettiler.

Açıklama yok.

Özdemir Hukuk Bürosu Avukatları mesajında şunları kaydetti:

“Avukat savunma mesleğini ifa eden, adaletin yanında yer almayı kendisine meslek edinen kişidir. Temel hak ve özgürlüklerimizin teminatı ve demokratik hukuk devletinin ön koşulu olan, bağımsız ve tarafsız yargının kurucu unsuru konumundaki avukatlarımız, adaletin tecellisine katkıda bulunarak toplumsal barışın korunmasına ve devamında kutsal bir görev icra etmektedirler. Avukatlarımız ve onların meslek kuruluşları olan barolarımız da bireylerin hakları kadar, hukukun üstünlüğüne dayalı demokrasinin de her zaman savunucuları olmuşlardır. Avukatlık Kanunu’nda yargının kurucu unsuru olarak tespit edilen avukatlar, adaletin tesisi ve tecellisi hususunda önemini göz ardı edilemeyecek kadar büyük katkılar sunmaktadırlar.

Açıklama yok.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza rahmetle yad ederken; 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyoruz , değerli meslektaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyoruz .”

REKLAM ALANI