Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Öztop Ailesinden Gelenek Bozulmadı İş Adamı Hadi Öztop İftar yemeklerini vermeye devam ediyor

Öztop Ailesinden Gelenek Bozulmadı İş Adamı Hadi Öztop İftar yemeklerini vermeye devam ediyor
07.04.2022
A+
A-

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinin en büyük Ailelerinden Öztop Ailesi Babadan oğla Ramazan ayı Boyunca geleneksel iftar Proğramları Normalleşme ile beraber bu yılda Babadan oğla iftar yemekleri gelenekleri devam ediyor.

Açıklama yok.

Öztop Ailesinin Reisi Genç Girişimci Vatan Sevdalısı Afrin Kahramanı Genç Girişimci İş Adamı Hadi Öztop Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Geleneksel Öztop Ailesinin İftar Yemeği İle İlgili Açıklamalarda Bulundu.

Açıklama yok.

Öztop, Ülkemizde Normalleşme ile beraber Geleneksel Babadan Oğla devam edene Ramazan ayı İftar Proğramlarımız her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeklerimiz Viranşehir Halkımız, Akrabalarımız ile birlik ve beraberlik içinde İftar saatinde bir araya gelerek iftar yemeğimiz devam ediyoruz.

Açıklama yok.

Ramazan ayı Boyunca Viranşehir ilçemizdeki evimizde Öztop Ailemize ve ilçe halkımıza Her Akşam İftar yemeği vermeye devam ediyoruz. Amacımız Öztop Ailesi ve ilçe halkımız ile Birlik ve beraberlik içinde bir arada tutmak olduğunu. Babam Nezih Öztop yapıyordu. Son 9 yıldır ben yapıyorum Diyen Öztop, Allaha şükürler olsun geleneği yine bozmadık kardeşlerimizle aynı sofada olduk Öztop ailesi ve ilçemizde bulunan dostlarımız ile ilk iftarlarımızı devam ediyoruz. Rabbim herkesin hayırlarını kabul etsin .

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA -ÖZEL HABER

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI