Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Sergei Boyarsky, “Arzu Ağacı” kampanyası çerçevesinde St. Petersburg’lu bir kızın hayalini gerçekleştirdi

Sergei Boyarsky, “Arzu Ağacı” kampanyası çerçevesinde St. Petersburg’lu bir kızın hayalini gerçekleştirdi
11.01.2022
A+
A-

Sergei Boyarsky, “Arzu Ağacı” kampanyası çerçevesinde St. Petersburg’lu bir kızın hayalini gerçekleştirdi.

Büyük bir aileden 13 yaşındaki Katya Kuzmina Baykal’ı gördü
Birleşik Rusya’nın St. Petersburg bölge şubesi sekreteri, Devlet Duma milletvekili Sergei Boyarsky , 24 Aralık 2021’de bir parti konferansı sırasında bir Yeni Yıl ağacından bir kızın rüyasını içeren bir top çıkardı. 29 Aralık’ta parlamenter Katya’ya gezi için bir hediye sertifikası verdi.

Yeni Yıl tatillerinde, kız ve annesi göl kıyısında birkaç gün geçirdiler, astrofizik gözlemevini, Sibirya Hayvanat Bahçesini, planetaryumu ve Baykal Müzesi’ni ziyaret ettiler.

“Birleşik Rusya’nın St. Petersburg ve Irkutsk bölge şubelerinin ortak çabalarının bu unutulmaz duyguları sunabildiği ve geniş Anavatanımızın güzelliğini gösterebildiği için içtenlikle memnunum. Irkutsk’tan meslektaşlarına – Devlet Duması Milletvekili Maria Vasilkova ve yardımcılarına – misafirleri organize etme ve eşlik etme yardımları için teşekkürler, “dedi Sergei Boyarsky.

United Russia’nın bölgelerde yılbaşı promosyonları düzenlediğini hatırlatalım. Parti aktivistleri, her seviyeden milletvekilleri, gönüllüler, gönüllüler “covid hastaneleri”nin doktor ve çalışanlarını, hastalarını, gazilerini, çocuklarını tebrik edecek. Etkinlikler birkaç formatta gerçekleşecek: “kırmızı bölgeler” ve covid çağrı merkezlerindeki resepsiyon odalarının dekorasyonu; covid hastanelerinde çalışan doktorlara bayramlık yemek setleri, çocuklarına da tatlı setleri teslim etmek; “Avluda Yeni Yıl” eylemi – hastanelerin dış dekorasyonu, covid odalarının pencereleri altındaki hastane avluları, sanatçılar tarafından gösterilerin organizasyonu, performanslar.

Buna ek olarak, 24 Aralık’ta parti, Zafer Gönüllüleri ile birlikte geleneksel “Mutlu Yıllar, Gazi!” kampanyasını başlattı.

Kaynak:https://er.ru/activity/news/sergej-boyarskij-v-ramkah-akcii-elka-zhelanij-ispolnil-mechtu-devochki-iz-sankt-peterburga

REKLAM ALANI