Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

TÜSİKON BAŞKANI BEŞİKTEPE ,ÇANAKKALE ZAFERİ GERÇEK BİR İMAN VE KAHRAMANLIK DESTANIDIR.

TÜSİKON BAŞKANI BEŞİKTEPE ,ÇANAKKALE ZAFERİ GERÇEK BİR İMAN VE KAHRAMANLIK DESTANIDIR.
17.03.2022
A+
A-

TÜSİKON BAŞKANI BEŞİKTEPE ,ÇANAKKALE ZAFERİ GERÇEK BİR İMAN VE KAHRAMANLIK DESTANIDIR.

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, “18 Mart Çanakkale Zaferi” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de Çanakkale Zaferidir. Çanakkale Zaferi, cihanı hayrette bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin, Çanakkale Zaferinin 107. yıldönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi, vatanın ve milletin, bekası ve mutluluğu için canlarını feda edecek kadar benliklerinden vazgeçmiş yüz binlerce milli kahramanın, ilahi bir mücadele gücüdür. Çanakkale Savaşları yalnızca bir askeri başarı değil, izzet-i nefsi ve haysiyeti ile oynanmak istenen büyük Türk Milletinin topyekûn ayağa kalktığı bir diriliş ve yükseliş abidesidir.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek, en kutsal görevimizdir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmadan, birlik ve beraberliğimizin ehemmiyetini idrak ederek, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilmeliyiz.

Son dönemde şanlı ordumuz ve güvenlik güçlerimiz, ülkemizin güvenliğini korumak, huzurunu sağlamak ve bekası için ülke sınırları içinde ve dışındaki terör yapılanmalarına son vermek amacıyla çeşitli harekâtlar ve operasyonlar başlatmıştır. Bu mücadeleler sırasında şehitlik mertebesine yükselen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107 ’incı yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, ruhları şad olsun diyor, kahraman gazilerimize ve şehitlerimizin aziz emanetlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI