Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Usta Oyuncu Burak Sergen: ‘Bomba gibiyim’

Usta Oyuncu Burak Sergen: ‘Bomba gibiyim’
11.11.2021
A+
A-

Usta Oyuncu Burak Sergen: ‘Bomba gibiyim’

Manşetteyiz’ in kurucularından oyuncu Serkan Özgül ‘Sadakatsiz’ dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Dizininin başarısında setteki sevgi ve saygı ortamının büyük payı olduğunu belirten Özgül, “Enerjisi çok yüksek, müthiş bir kadro var. Usta oyunculardan Burak Sergen de sağlığına tamamen kavuşmuş, sette bomba gibi” dedi.

Başrollerini Caner Cindoruk, Burak Sergen, Cansu Dere, Ali İl gibi tecrübeli oyuncuların paylaştığı ‘Sadakatsiz’ dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Diziye bir bölüm konuk oyuncu olarak katılan Serkan Özgül set ortamını anlattı.

“BOMBA GİBİYİM”

Özgül başarılı oyuncu Burak Sergen’le set arası sohbet etti. Sergen, ”Moralim çok iyi sağlığıma da set arkadaşlarıma da kavuştum. Bomba gibiyim.” Dedi.

MOTİVASYONU ÇOK YÜKSEK BİR EKİP…

Burak Sergen, Caner Cindoruk, Ali İl, Cansu Dere başta olmak üzere bölüm oyuncuları ve  yardımcı oyucuları ile saygılı ve sevgi ile yaklaşan bir ekip olduğunu ifade eden Serkan Özgül, ”Morali ve motivasyonu çok yüksek bir kiple tanıştım. Kendi aralarında çok güzel bir dostlukları var. Tabi burada dizinin mimarı, hepsini birleştiren usta yönetmen Neslihan Yeşilyurt’u da unutmamak lazım. Sevecen yaklaşımı bence başarıdaki en büyük paya sahip. Reytingi bol olsun demek düşer bize de.” Dedi.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI