Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

VALİ AYHAN, KARAYOLLARI ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

VALİ AYHAN, KARAYOLLARI ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

VALİ AYHAN, KARAYOLLARI ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Karayolları 91. Şube Şefliğini ziyaret ederek, kurum hakkında bilgi aldı ardından devam eden çalışmaları sahada inceledi.

Vali Salih Ayhan, yeni güne Karayolları Şefliğinde çalışmaları inceleyerek başladı. Karayolları 91. Şube Şefliğinde Bölge Müdürü Savaş Bayındır ve Şube Şefi Ammar Gündüz ile bir araya gelen Vali Ayhan, çalışmalar hakkında brifing aldı.

Saha çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali Ayhan, görev yapan personeller ile bir süre sohbet ettikten sonra inşaatı yeni tamamlanan şeflik ve atölyelerde incelemelerde bulundu. Çevre yolunda yapımına devam edilen viyadük inşaat alanını da gezen Vali Ayhan,buradaki çalışmaların bir an önce tamamlaması yönünde talimat verdi.

Şanlıurfa yol ağını genişletmek için Karayollarında yoğun çalışmalar yapıldığını ifade eden Vali Salih Ayhan “İlimizin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan çevre yolumuz ile viyadük projemizin tamamlanmasına az bir vakit kaldı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Şanlıurfa ulaşım konusunda rahat bir nefes alacak” dedi.

 

 

REKLAM ALANI