Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

YAZMACI, “ABLANIZ, KIZ KARDEŞİNİZ OLARAK TÜM ŞANLIURFA’NIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM’’

YAZMACI, “ABLANIZ, KIZ KARDEŞİNİZ OLARAK TÜM ŞANLIURFA’NIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM’’

YAZMACI, “ABLANIZ, KIZ KARDEŞİNİZ OLARAK TÜM ŞANLIURFA’NIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM’’

14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayı Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfalı kadınlar ve gençlerle bir araya geldi. Yazmacı, “Ablanız, kız kardeşiniz ve arkadaşınız olarak sizlerin, tüm Şanlıurfa’nın temsilcisi olacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Her gün Şanlıurfa’nın farklı bir noktasında gerek esnaf, gerek vatandaş gerek ise ev ziyaretlerini sürdüren Yazmacı, gittiği her yerde AK Parti’ye destek istiyor.

 

 

 

 

 

 

Çalışmaları kapsamında bugünPaşabağı mahallesinde vatandaşlarla buluşan Yazmacı burada ilk olarak kadınlarla bir araya geldi. Kadınların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yazmacı, verilen destekten ötürü vatandaşlara teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Yazmacı, “Hep birlikte Şanlıurfalı kadınların gücünü Türkiye’ye göstereceğiz. Ben bir ablanız, kız kardeşiniz, arkadaşınız olarak sizlerin temsilcisi olacağımın sözünü veriyorum.” dedi.

YAZMACI, “14 MAYIS MAZLUMLARIN SEÇİMİ OLACAK”

Günün devamında AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen “AK Kadınlarla Buluşma” programına katılan Cevahir Asuman Yazmacı, “Aranızdan çıkmış bir kız kardeşinizim. Kadınların sorunlarını çok net biliyorum. Yaklaşık otuz yıldır ticaretin içinde olan ve yaklaşık yirmi yıldır sivil toplum kuruluşlarında olan bir kız kardeşinizim. Bu şehirde kadın girişimciliğin önünün açılması için çaba vermiş bir kız kardeşinizim. Hepinizi çok iyi tanıyor ve biliyorum. Meclise gittiğimizde de vekiliniz olarak değil bir kız kardeşiniz olarak yedi yirmi dört emrinizde olacağımı ifade etmek istiyorum. Özelde kadınların ama genelde tüm şehrin; on üç ilçenin milletvekili olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Kadınlar bizim için çok önemli. Çünkü bireyleri yetiştiren anneler. Topluma faydalı bireylerin yetişmesi için, etik değerlerin, ahlaki değerlerin olabilmesi için annelere çok ihtiyaç var. Bizler bu doğrultuda yapılabilecek her türlü çalışmada yalnızca siyasette değil, ticarette, sosyal hayatta, ekonomide… her şekilde her projenin takipçisi olacağız. Bu projeleri Cumhurbaşkanımızın vizyonu, bakanımızın desteğiyle bu şehirde birçok projeye imza atacağımızdan kaygınız olmasın. Artık beyin göçünü veren değil Şanlıurfa’da beyin gücü ile yapılacak çalışmaları göreceğiz. Bu anlamda insanlarımızın dışarıya gitmesine engel olacağız. Desteğinizin tam olacağına inanıyorum. 14 Mayıs millet için çok önemli, mazlumlar için çok önemli. 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanımıza desteğimizi sandıkları patlatarak göstermeye var mısınız? Sevgili kız kardeşlerim ben hepinize inanıyor ve güveniyorum.” Dedi.

Öte yandan AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen “AK Kadınlarla Buluşma” programına Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ve AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven katıldı.

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO :77
TARİH : 27.04.2023
HABER BAŞLIĞI :YAZMACI, “ABLANIZ, KIZ KARDEŞİNİZ OLARAK TÜM ŞANLIURFA’NIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM’’

 

REKLAM ALANI