Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeyi sürdürüyor

AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeyi sürdürüyor

 

 

 

AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeyi sürdürüyor

Halfeti ilçesinin mimarı Başarılı Belediye Başkanımız AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeyi sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin Başarılı Belediye Başkanımız Şeref Albayrak’ın Belediye Başkanlığı döneminde değişim, dönüşüm ve gelişimini sürdürüyor.

Göreve başladığı günden bu yana turizm alanında yaptığı başarılı çalışmalarla ilçeyi rekor turist sayısına ulaştıran Başkan Albayrak, sosyal belediyecilik ile de ilçedeki refah seviyesini yükseltiyor.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli projelerinden olan ve AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak’ın da seçim vaadi olan Millet Kıraathanesi hizmete girdi.

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi tarafından ilçe merkezinde hizmete sunulan Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, açıklamalarda bulundu.

AK Parti Halfeti Belediye Başkanımız Şeref Albayrak, Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
Söz verdikleri bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını. ‘Göreve başladığımız günden itibaren hizmet belediyeciliği, eser belediyeciliği yapacağız dedik. Hemşehrilerimizin, ailelerimizin ve öğrencilerimizin vakit geçirebilecekleri, içerisinde kütüphane, kitap kafe ve çocuk oyun salonunun bulunduğu Millet Kıraathanemiz bu gün itibariyle hizmet vermeye başlamıştır… İlçemize ve Hemşehrilerimize hayırlı olsun..
İşimiz Gücümüz Halfeti ilçemize hizmet olduğunu ifade etti.

Halfeti Belediyesi

https://www.halfeti.bel.tr/tr

 

 

REKLAM ALANI