Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

AK VEKİL CEVHERİ’YE HALFETİ’DEN TAM DESTEK

AK VEKİL CEVHERİ’YE HALFETİ’DEN TAM DESTEK

AK VEKİL CEVHERİ’YE HALFETİ’DEN TAM DESTEK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cevheri, Halfeti ilçesinde Sanayi Bölgesi’nde ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

 

 

 

 

Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşları, 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’nin etrafında toplanmaya davet etti. Cevheri, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Halfeti’den çok memnun ayrılıyoruz. Halfeti insanımız duyarlı ve şuurlu, ne yapacağının bilincindedir. Ben bu seçimde Halfeti’nin diğer seçimlere nazaran çok güzel bir sonuç vereceğini düşünüyorum. Bu arada hem ilçe teşkilatımızı hem de başkanımızı, aynı zamanda belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Yapmış oldukları hizmetlerle de yüzümüzü ak etmişlerdir. Nereye gidersek gidelim, belediyemizin bir eserini görmekten memnun olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. İnşallah 14 Mayıs’ta özelde Halfeti, Şanlıurfa ve Türkiye’de Ak Parti bayrağını zirveye taşıyacağız.”

Ziyaretlerinde Cevheri’ye, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ve AK Parti Halfeti Kadın Kolları Başkanı Nazife Kandemir eşlik etti.

Cevheri, ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 78
TARİH : 28.04.2023
HABER BAŞLIĞI : AK VEKİL CEVHERİ’YE HALFETİ’DEN TAM DESTEK

 

REKLAM ALANI