Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Andriy Turchak: Sosyal tamamlayıcı gazlaştırma için kabul edilen bir milyon başvurunun dönüm noktası geçildi

Andriy Turchak: Sosyal tamamlayıcı gazlaştırma için kabul edilen bir milyon başvurunun dönüm noktası geçildi
25.08.2023
A+
A-

Andriy Turchak: Sosyal tamamlayıcı gazlaştırma için kabul edilen bir milyon başvurunun dönüm noktası geçildi

2023,

Programın hızı Temmuz ve Ağustos aylarında belirgin şekilde hızlanmıştır.

Parti milletvekillerinin, Gazprom temsilcilerinin ve MGER gönüllülerinin şehir ve uzak köy sakinleriyle yaptığı toplantılar ve istişareler, Birleşik Rusya tarafından başlatılan programa katılım başvurularının kabulünün hızlandırılmasına yardımcı oldu. Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrey Turchak , yazın başından beri onları düzenli olarak tuttuklarını ve programın olanakları, sağladığı faydalar hakkında konuştuklarını söyledi .

“Temmuz ve ağustos aylarında bu çalışmalardan dolayı programın temposu gözle görülür şekilde arttı. devam etmesi gerektiğini görüyoruz. Kaç başvuru yapıldığı da önemlidir. Ve ne kadar çabuk sözleşmelere dönüştürülürler. Ve insanların evlerine ne kadar çabuk gaz geliyor” diye vurguladı.

Parti Genel Kurul Sekreteri, başvurudan gazın verilmesine kadar her aşamada ekip çalışmasının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

“Program henüz tamamlanmaktan çok uzak. Süresiz ilan edildi ve şimdi sosyal tesisleri içeriyor – okullar, klinikler, ilk yardım merkezleri, anaokulları. Ayrıca sosyal kurumların ekiplerine ağlara bağlanma konusunda yardım sağlıyoruz,” diye özetledi Andriy Turchak.

Birleşik Rusya fraksiyonu tarafından sitelere ücretsiz gaz dağıtımına ilişkin değiştirilen yasanın 2021’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalandığını hatırlayın.

Devlet Hizmetleri portalında ve MFC şubeleri, Gazprom Mezhregiongaz abone noktaları ve gazlaştırma operatörlerinin web siteleri aracılığıyla sosyal ek gazlaştırma için başvurabilirsiniz.

Parti ayrıca, sosyal gazlaştırma sırasında yararlanıcıları desteklemek için önlemlerin genişletilmesini başlattı ve bunları ülke çapında genişletmeyi ve bir dizi vatandaş kategorisi için minimum ekipman setinin maliyetini standartlaştırmayı teklif etti. Birleşik Rusya, bölgelerde Başkan’ın gaz ekipmanı alımı için tercihli kategorilere en az 100 bin ruble tutarında bir sübvansiyon sağlama emrinin yerine getirilmesini denetler. Bölgeler bu amaçlar için şimdiden 2,4 milyar ruble aldı.

Konuşmacı
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Gazprom
#sözleşmeler
#sosyalgazlaştırma
#ayrıcalıklar
#danışma
#Ev sahipliği
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-rubezh-v-million-prinyatyh-zayavok-na-socialnuyu-dogazifikaciyu-projden

REKLAM ALANI