Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN CANPOLAT: 21 ADET HALI SAHAYI GENÇLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK

BAŞKAN CANPOLAT: 21 ADET HALI SAHAYI GENÇLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK

 

TARİH 10.11.2023
İLETİ NO 259
KONU BAŞKAN CANPOLAT: 21 ADET HALI SAHAYI GENÇLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

Bir futbol, futbol, çim ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi, Amerikan futbolu oynuyor, futbol oynuyor ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi, yüzen insanlar, havuz ve yazı görseli olabilir

BAŞKAN CANPOLAT: 21 ADET HALI SAHAYI GENÇLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK

Bir 10 kişi, dövüş sanatları yapan insanlar ve yazı görseli olabilir

Gençliğe, spora ve sporcuya önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle ilçeye 21 adet halı saha kazandırıldı. Gençleri sportif faaliyetlere yönlendirdiklerini ifade eden Başkan Canpolat, “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, eser ve hizmet belediyeciliği manasında elimizden gelen gayreti ortaya koymanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle hayata geçirilerek kısa sürede tamamlanan 21 adet sentetik halı saha, gençlerin spordaki yeni adresi oluyor.

Bir futbol, futbol, çim ve yazı görseli olabilir

Hayatın her alanında vatandaşlara dokunacak eserleri hizmete sunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlerin hizmetine sunduğu semt sahaları, mahallelerin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarına yanıt oldu. Mahallelerde yapılan tespitlerin ardından kırsal ve merkez mahallelerde yükselen 21 adet semt sahaları, sporla tanışma fırsatı bulan gençlerle dolup taştı.

Bir futbol, futbol, tenis, çim ve yazı görseli olabilir

“İNŞALLAH YENİ HALI SAHALAR DA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi hedefiyle kazandırılan semt sahalarıyla her zaman gençliğin yanında olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak görevde bulunduğumuz süre çerçevesinde spora ve gençliğe oldukça kıymet verdik. Genç kardeşlerimiz, bizim geleceğimiz demek. Bu mahiyette Süleymaniye Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi, Devteyşti Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezimiz ve Sabiha Özlek Spor Salonlarımızın yanı sıra aynı zamanda da 21 tane halı sahayı hem merkezde hem kırsalda vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnşallah yeni halı sahalar da yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir 6 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar, çim ve yazı görseli olabilir

Gençlerin akranlarıyla kaliteli zaman geçirmesi için de spor merkezlerinde çeşitli branşlarda kurs eğitimlerinin devam ettiğini belirten Başkan Mehmet Canpolat, şu sözlere yer verdi:
“Basketbol, voleybol, judo, tekvando, badminton, yüzme kursları da dahil olmak üzere birçok branşta sporcu yetiştirmekteyiz. Bir de futbol okulu açtık. 7-14 yaş aralığındaki gençlerimiz, antrenörlerimiz eşliğinde eğitim almaktadır. Gençlerimizle sürekli hemhal olmaya, onların sportif anlamdaki isteklerini karşılamaya gayret ediyoruz. Haliliye Belediyesi olarak her zaman sporun, sporcunun ve genç kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, eser ve hizmet belediyeciliği manasında biz de Haliliye Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti ortaya koymanın gururunu yaşıyoruz.”

Bir 12 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Proje kapsamında; Devteyşti, Karşıyaka, Konuklu, Çamlıdere, Uluhan, Dikme, Diktaş, Konak, Köse, Payamlı, Üçkonak, Yenisu, Aşağıkoymat, Boydere, Dağeteği, Göktepe, Kengerli, Taşlıca, Yedikuyu, Yukarıakören Mahalleleri ve Zeytin Dalı Kampüsüne modern semt sahaları kazandırıldı.

Değerli Basın Mensupları;

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

İnternet siteleri için link;

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 11 kişi, voleybol oynayan insanlar, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI