Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN KUŞ, FUTBOL TURNUVASININ AÇILIŞINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KUŞ, FUTBOL TURNUVASININ AÇILIŞINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
05.01.2022
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, FUTBOL TURNUVASININ AÇILIŞINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen ‘Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın açılışında gençlerle bir araya geldi. Başkan kuş,” Gençlerimiz emredecek biz yapacağız.” Dedi.

 

Eyyübiye Belediyesi Gençlik spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaklaşık 2 ay sürecek ‘Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ açılış seremonisi ile başladı. 17 kırsal mahalle takımının katıldığı turnuvanın açılışında sporcularla bir araya gelen Başkan Kuş, sporculara hem baklava ikram etti hem de başarılar diledi. Düzenlenen açılış programına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gençlerle tek tek ilgilenen ve gençlerin fotoğraf taleplerinin hepsini yerine getiren Başkan Kuş, turnuvanın centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

Eyyübiye gençliğinin her zaman emrinde olduklarını belirten Başkan Kuş,” Gençler bizlerden talep etti biz de hemen talimatımızı verdik. Fikstür çekimi sonrası bugün açılışımızı yapıyoruz. Merkez mahallelerimiz için de bir çalışmamız söz konusu. Onlar için de inşallah bir turnuva düzenleyeceğiz. Eyyübiye Belediyesi olarak gençliği önemseyen ve onların taleplerine hiçbir zaman duyarsız kalmayan bir belediye olarak bundan sonra da gençlerimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Turnuvaya katılan gençler de organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirip,” Sağ olsun Başkanımız Mehmet Kuş bizleri kırmadı. Gençliği önemseyen bir başkanımız var. Allah kendisinden razı olsun. Turnuva için emek veren herkese teşekkür ederiz. “ dedi.

————————————————-

 

REKLAM ALANI