Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Başkan Kuş, Karla Mücadele Eden Ekipleri Denetledi

Başkan Kuş, Karla Mücadele Eden Ekipleri Denetledi
04.02.2023
A+
A-

 

 

 

Başkan Kuş, Karla Mücadele Eden Ekipleri Denetledi

 

 

 

 

 

Şanlıurfa da Sabaha doğru başlayan ve gün boyu etkili olan yoğun kar yağışına karşı tam kadro sahada olan Eyyübiye Belediyesi karla mücadele ekipleri, yağışın ilk gününde başarılı bir sınav verdi. İlçenin dört bir yanında yoğun bir çalışma yürüten ekipleri ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

Meteorolojik uyarılar akabinde birimler arası koordinasyonu anında sağlayan ve görev bölümünü yapan Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçe ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler, gün doğmadan görev yerlerindeki çalışmalarına başladı.

 

Ana caddelerde iş makineleriyle kar küreme faaliyetine tüm yollar açılıncaya kadar devam eden Eyyübiye Belediyesi çalışanları, hafta sonu olmasına rağmen halkın yoğun şekilde bulunduğu hastaneler, taziye evleri, pazar yerleri, çarşılar ile tarihi ve turistik mekânlarda kar temizliği yaptı.

 

Kar küreme, kaldırım temizleme, tuzlama ve kumlama faaliyeti gerçekleştiren ekipleri çalışma yerlerinde ziyaret ederek moral veren Başkan Kuş, ilçenin farklı mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

 

Yoğun kar yağışı uyarısının devam ettiğini belirten Başkan Kuş, olası yağışa karşı tedbirli olduklarını, sahada çalışan tüm birim ve personelin yapacağı görevin bilincinde olduğunu belirtti.

 

Başkan Kuş, kış mevsiminin son ayında gelen kar yağışının, kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan tüm Türkiye’ye ve Şanlıurfa’ya bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini diledi.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/Wz4_8eQs55I
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-pVYNQ5yYmF

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI