Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Başkan Yavuz: Uzman Çavuşu’muz Yalnız Değildir

Başkan Yavuz: Uzman Çavuşu’muz Yalnız Değildir

Başkan Yavuz: Uzman Çavuşu’muz Yalnız Değildir

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan olayla ilgili yazılı açıklaması yaptı.

Yaşanan olayın üzüntüyle karşılandığını kaydeden Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz, “Mesleğinin yüzkarası, ruh sağlığı şüpheli, insanlığı şaibeli bir doktorcuğun bir uzman çavuşumuza kendisini darp ettiği iftirası atması ve devamında uzman çavuşu’muza itibar suikastı düzenlemesi Türk milletini derinden üzmüştür. Ortaya çıkan görüntülerde her şey nettir. Bu terbiyesiz sözde doktorun uzman çavuş’umuzun ardından bir vatandaşımıza’da sesini yükseltmesi, onun üzerine yürümesi yaralanan vicdanlara tuz basmıştır” dedi.

Açıklamasını sürdüren Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz “Doktorluk gibi kutsal bir mesleği, doktorlarımızı doktor yapan mukaddes değerleri itibarsızlaştıran Tahir Tarımer gibi ukalaların kışkırtmalarıyla Uzman Çavuşumuza atılan iftiranın bir parçası olanların özür dilemesini beklemek de haktır. Türk Tabipleri Birliği gibi terör aparatı olmaktan başka özelliği olmayan militan yuvasının kapatılması gerektiği gerçeği bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Uzman çavuşumuza baskı uygulanmasını örgütleyen bu yuva kapatılmalıdır. TTB Merkez Konseyi Başkanı olan terör sempatizanın hatta terör militanı şahsın nezdinde TTB’nin bu tedaviye muhtaç doktoru kınamasını ve özür dilemesini beklemiyorum. Ancak Türk doktorlarının bundan geri durmayacağına da yürekten inanıyorum. Uzman çavuşumuz yalnız değildir. Doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız başımızın tacıdır. Türk Tabipleri Birliği adlı terör yuvası kapatılmalı, mesleğinin yüzkarası Tahir Tarımer adlı saygısız da hak ettiği cezaya çarptırılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI