Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKANLAR GÖBEKLİTEPE GÜZERGÂHINDAKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKANLAR GÖBEKLİTEPE GÜZERGÂHINDAKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
29.04.2021
A+
A-

BAŞKANLAR GÖBEKLİTEPE GÜZERGÂHINDAKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklıklarının artması dolayısıyla üst yapısını tamamladığı yolları asfaltla buluşturarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Resim önizlemesi

Bu kapsamda dünya tarihini değiştiren Göbeklitepe’nin bulunduğu grup yolunda çalışmaları hızlandıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, asfaltlama çalışmalarını da bitirerek yolu daha konforlu ve güvenli hale getirdi.

Resim önizlemesi

Kırsal mahallelerin ulaşım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek adına 13 ilçede çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden ekipler, Göbeklitepe – Gürpınar – Kalecik grup yolunun asfaltlama işlemlerini tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Çalışmaların tamamlandığı grup yolunda incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Beyazgül:” 13 İlçemizde asfalt seferberliği başlattık. Yaz aylarını iyi bir şekilde değerlendirerek asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz. Göbeklitepe gibi dünya tarihini değiştiren bir mekânın yollarının en iyi şekilde olması gerektiği düşüncesiyle yolu vatandaşlarımızın, ziyaretçilerimizin hizmetine sunmuş olduk. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte koordineli bir şekilde istişare ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göbeklitepe’ye giden grup yolu ile ilgili asfalt talebimizi iletmiştik sağ olsun başkanımız da gerekeni yaptı ve bu yolun asfaltlanarak daha modern ve konforlu hale gelmesini sağladı. Emeği geçen herekse teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Bölge mahalle muhtarları da yollarının asfaltla buluşmasından dolayı artık daha rahat yolculuk yapabileceklerini belirterek bundan daha iyisi olamazdı” ifadelerine yer verdi.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

Resim önizlemesi

REKLAM ALANI