Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BEYAZGÜL, “BU SEÇİM ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN BELİRLEYECEK”

BEYAZGÜL, “BU SEÇİM ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN BELİRLEYECEK”

BEYAZGÜL, “BU SEÇİM ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN BELİRLEYECEK”

14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre kala AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, Şanlıurfa’nın dört bir noktasında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti seçim bürolarını ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu seçim çocuklarımızın yarınlarını, ülkemizin geleceğini belirleyecektir” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerek kent merkezinde ve gerek ise kırsal mahallerde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla kucaklaşan AK Parti Milletvekili adayları, Şanlıurfalılardan da büyük bir takdir topluyor.

Seçim çalışmalarına katılan Zeynel Abidin Beyazgül ise, AK Parti Milletvekillerine destek vermek amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Eyyüpoğlu’nun seçim bürosunu ziyaret eden Başkan Beyazgül, buradaki vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Arından Milletvekili adayı Mahmut Kaçar’ın seçim bürosuna geçen Beyazgül, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Beyazgül, “Erdoğan’ın Liderliği İle Türkiye Büyük Bir Dönüşümü Yaşadı”

Gelen konuklara yönelik bir açıklamada bulunan Beyazgül, “ Bu seçim çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğinin belirleyecektir” dedi.

Konuşmasında Başkan Beyazgül, “Her seçimden sonra bir başarı hikayesi daha yazılıyor. Bir tane lider geldi Ayasofya’yı açacağım diyor ve açıyor. Yeni arabayı yapacağım diyor işte TOGG’u yapıyor, Tüp geçit yapacağım diyor ve yapıyor. Adamın yapmadığı bir şey ve icraat yok. 2001’deki durumuz ortada, nerdeyse Bankalardaki paralarımıza el konulmak istenirken oradan alıp bizleri buraya getirdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile geldik buralara. Dünyanın hayran kaldığı bir lidere karşı bizim tüm hemşehrilerimiz ile birlikte ona sımsıkı sarılmamız lazım ve onu mecliste elini güçlendirmemiz lazım. Bu sadece bir Cumhurbaşkanlığı seçimi değil; bu seçim halkın seçimi, bu seçim çocuklarımızın geleceğini belirleme, evinde bakıma muhtaç yaşlıların, engellilerin ve bu ülkemizin geleceğinin seçimidir. İnşallah Şanlıurfa bir rekor kırarak sandıkları tıklım tıklım dolduracağız” dedi.

Kaçar, “Dünya Lideri Olan Adam Gibi Adam Recep Tayyip Erdoğan”

“AK Parti ile durmak yok, yola devam” diyen Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, “14 Mayıs akşamı dünya lideri olan adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan, birinci turda tekrar Cumhurbaşkanı olacak. AK Parti’yi de inşallah mecliste ezici bir çoğunlukla tekrar durmak yok yola devam şiyarı ile hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Önen, “Türkiye Yüzyılının ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Olacak”

Milletvekili adayı Emin Önen ise, “Türkiye Yüzyılının ilk Cumhurbaşkanı İnşallah bizler seçeceğiz. Şanlıurfa Allah’ın izni ile ilk on il arasında gireceğiz. Hepimiz buna inanıyoruz Cumhurbaşkanımız da bizlere yani siz Şanlıurfalılara çok güveniyor. Bazı içlerimizde ilk üçe girecektir”

Baydilli, “Şanlıurfalılar Her Zaman Olduğu Gibi AK Parti Diyecek”

Şanlıurfalıların ferasetli olduğunu vurgulayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Bizim bu şehri en güzel şekilde kalkındırmamızın yolu vekillerimizi en güzel şekilde Ankara’ya göndermekten geçer. Biz onları güçlü gönderelim ki onlarda Şanlıurfa’ya hizmet noktasında bizlere her türlü desteği verebilsin. İnsanlarımız ferasetli kime oy vereceğini çok iyi biliyor” dedi.

Ziyaretleri kapsamında son olarak AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri’nin seçim ofisini ziyaret eden Beyazgül, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Beyazgül’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Adayı Cevheri ise, “AK Parti’nin en önemli özelliği ekip ruhu ile çalışmasıdır. Ben değil biz kavramı vardır, bu başarı AK Parti ekibinin başarısıdır” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO :61
TARİH : 25.04.2023
HABER BAŞLIĞI :BEYAZGÜL, “BU SEÇİM ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN BELİRLEYECEK”

 

REKLAM ALANI