Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BİRECİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YATIRIMCI FİRMA GAWLİ TEKSTİL`E İLK TAPULARI VERİLDİ

BİRECİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YATIRIMCI FİRMA GAWLİ TEKSTİL`E İLK TAPULARI VERİLDİ
27.07.2023
A+
A-

BİRECİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YATIRIMCI FİRMA GAWLİ TEKSTİL`E İLK TAPULARI VERİLDİ

Hızla büyüyen Birecik Organize Sanayi Bölgesinde ilk yatırım yapan firmalar. GAWLİ TEKSTİL KONFEKSİYON İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sanayi bölgeleri kanunu Şartlarını yerine getirdikleri ve faaliyete oldukları fabrikalarının tapularını Bugün Birecik Tapu Müdürlüğünde yapılan tapu takdim töreninde. Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Birecik Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekilli Sadettin Bilgin ve BTSO Meclis üyesi Birecik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Karayel tarafından GAWLİ TEKSTİL KONFEKSİYON İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karayel ve Şirket Genel Müdürü Erkan Karayel `e tapuları imzalanarak teslim edildi.

Açıklama yok.

Başkan Bilgin, Birecik Organize Sanayi Bölgemiz her gün büyüyen gelişen bir Organize Sanayi Bölgesi olduğu için ilk yatırım yapan GAWLİ TEKSTİL KONFEKSİYON İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karayel ve Şirket Genel Müdürü Erkan Karayel `e bugün tapularını teslim ettik. Birecik ilçemiz için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.

Açıklama yok.

Başkan Kareyel ise Biz GAWLİ TEKSTİL KONFEKSİYON İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak tekstilin merkezi Birecik yapmak için aile şirketi olarak İstanbul `dan gelip Birecik ilçemizde yatırım yaptık. Bugün ise ilk tapumuzu aldık. Birecik ilçemiz için ailemiz için ilimiz için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Yatırımlarımız devam edecektir. Dedi.

Açıklama yok.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI