Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BİRECİKLİLER CEVHERİ’Yİ BAĞRINA BASTI

BİRECİKLİLER CEVHERİ’Yİ BAĞRINA BASTI

BİRECİKLİLER CEVHERİ’Yİ BAĞRINA BASTI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cevheri, Birecik Sanayi Bölgesi ve Şıracılar Hali esnafını ile bir araya gelerek destek istedi.

Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşları 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’nin etrafında toplanmaya davet etti. Ziyaretlerinde Cevheri’ye AK Parti Birecik İlçe Başkanı Halil Yavuz eşlik etti. Cevheri, ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

 

 

 

 

 

 

CEVHERİ 2’NCİ SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
14 Mayıs genel seçimleri için başlatılan çalışmaların ilk gününden buyana durmaksızın ilçe ve mahalle demeden yoğun bir çalışma yürüten Milletvekili adayı Cevheri, Eyyübiye ilçesinde 2’nci seçim bürosunu açtı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen açılışın ardından gelen konuklara teşekkür eden Milletvekili adayı Cevheri, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Şanlıurfa’da güzel ilçemizde 2. büromuzu açıyoruz. Şükürler olsun ki, Karaköprü büromuzdan sonra burayı da adeta bir miting alanına çevirimdiniz. Ne mutlu bize ki nereye gidiyorsak orada bir insan seli oluşuyor. Bundan dolayı sizlere ne kadar hizmet etsek te azdır. Ne kadar hizmetkârlık yapsak azdır. Sizler için ne kadar ter döksek azdır. Allaha şükür, Recep Tayip Erdoğan’ın bir neferi olduk.” Şeklinde konuştu

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO :68
TARİH : 26.04.2023
HABER BAŞLIĞI :BİRECİKLİLER CEVHERİ’Yİ BAĞRINA BASTI

 

REKLAM ALANI