Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

“Birleşik Rusya” Donetsk’teki stadyumun topraklarında bir temizlik günü düzenledi

“Birleşik Rusya” Donetsk’teki stadyumun topraklarında bir temizlik günü düzenledi
12.10.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Donetsk’teki stadyumun topraklarında bir temizlik günü düzenledi

2023

Etkinlik “Temiz Ülke” parti projesinin desteğiyle gerçekleşti
Parti projesinin aktivistleri ve “Donetsk Cumhuriyeti” halk hareketi, şehir merkezindeki Shakhtar stadyumunun topraklarında çöp topladı.

“Bu çok önemli bir proje. Evet, kavgalar var ama bu, şehrin çöplüğe batması gerektiği anlamına gelmiyor. Birleşik Rusya’nın aktivistleri, Donetsk Cumhuriyeti halk hareketi ve Cosy Yard kampanyasının bir parçası olarak gönüllüler sürekli olarak bölge genelinde temizlik günleri düzenliyor” dedi DPR Halk Konseyi yardımcısı Marina Kaplyanok .

Federal parti projesi ” Temiz Ülke “nin partinin, yetkililerin, profesyonel ekolojistlerin, sosyal aktivistlerin, çevre aktivistlerinin ve gönüllülerin çevre sorunlarını çözme, izinsiz depolama alanlarını ortadan kaldırma, vatandaşlara yüksek kalitede içme suyu sağlama çabalarını birleştirdiğini hatırlatalım . ve endüstriyel kuruluşların emisyonlarından kaynaklanan hava kirliliğini azaltın. MSW reformunun uygulanmasının yanı sıra Rusya’da ayrı atık toplama sisteminin başlatılmasına da büyük önem verilmektedir.

#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#partiprojeleri
#TemizÜlke
#bölgeyi temizlemek
#subbotnik
#çöp toplama
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-subbotnik-na-territorii-stadiona-v-donecke

 

REKLAM ALANI