Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

“Birleşik Rusya” Smolensk’te SVO katılımcısının onuruna bir Kahraman Masası açtı

“Birleşik Rusya” Smolensk’te SVO katılımcısının onuruna bir Kahraman Masası açtı
08.12.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” Smolensk’te SVO katılımcısının onuruna bir Kahraman Masası açtı
2023

“Yeni Okul” parti projesine göre kuruldu
33 No’lu okulda, 28 Eylül 2022’de çatışmalar sırasında ölen Kuzey Askeri Bölge üyesi Dmitry Belyaev eğitim kurumu mezununun adı ölümsüzleştirildi. Onun başarısı silah arkadaşlarının hayatını kurtardı ve tugay birimlerinin kuşatmadan kaçmasını sağladı. Dmitry Belyaev sayesinde müfreze yedi insansız hava aracını ve beş birim düşman askeri teçhizatını imha etti. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile askeri görevi yerine getirirken gösterdiği cesaret ve kahramanlık nedeniyle kendisine Rusya Federasyonu Kahramanı unvanı verildi.

Törenin onur konuğu Dmitry’nin annesi Natalya Sergeevna idi .

“Böyle bir Partha’nın burada ortaya çıktığına dair anıyı koruduğunuz için teşekkür ederiz. Oğlum öğrenmeyi ve hayatı seviyordu. Çocuklar, her anın kıymetini bilin, öyle yaşayın ki, biz çocuğumuzla gurur duyduğumuz gibi, anne-babanız da sizinle gurur duysun” dedi.

Yeni Okul partisi projesinin bölge koordinatörü Senatör Ruslan Smashnev’e göre, Dmitry Belyaev’in adını taşıyan okul, Anavatan Kahramanları Günü’nde Smolensk bölgesi bölgelerinde ortaya çıkacak 26 okuldan ilki oldu.

“Kahramanın Masası projesi, okul çocuklarına, kendilerini esirgemeden Anavatanlarını savunmak için ayağa kalkan insanları açıkça anlatmayı mümkün kılıyor. Onlar da bir zamanlar okullarda okudular, sıralarda oturdular ve bugün bütün bir nesle örnek teşkil ediyorlar. “Kahraman Masası”nın çocukların kahramanların aramızda yaşadığını ve her birimizin bir olma gücüne sahip olduğunu anlamalarına yardımcı olduğuna inanıyorum” dedi Ruslan Smashnev.

Kahramanın masası yakında okul müzesindeki yerini alacak. Yakın zamanda burada Dmitry Belyaev’in anısına bir köşe ortaya çıktı ve kahraman mezunların standında onun portresi yer aldı.

Dmitry Belyaev – uçaksavar füzesi müfrezesinin komutanı, kıdemli teğmen muhafız. 14 Ekim 1996’da doğdu. 2019 yılında Sovyetler Birliği Mareşali A. M. Vasilevski’nin adını taşıyan Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri Askeri Hava Savunma Askeri Akademisi’nden mezun oldu. 2022 yılında SVO’ya katıldı. Komutasındaki uçaksavar füze müfrezesi, komuta ve gözlem noktalarını, imha edilmiş zırhlı araçları, insansız hava araçlarını ve Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin sabotaj ve keşif gruplarını kapsıyordu.

Hoparlör
Smashnev Ruslan Vladimirovich
Smashnev Ruslan Vladimirovich
Smolensk bölgesinden Rusya Federasyonu Federasyon Konseyi üyesi (senatör); Federasyon Konseyi Anayasa Mevzuatı ve Devlet İnşası Komitesi Üyesi
#parthero
#bölgeler
#Smolensk bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otkryla-v-smolenske-partu-geroya-v-chest-uchastnika-svo

 

REKLAM ALANI