Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Birleşik Rusya, Ulyanovsk’ta Sovyetler Birliği Kahramanı Ivan Budilin’in anısına bir pankart açtı

Birleşik Rusya, Ulyanovsk’ta Sovyetler Birliği Kahramanı Ivan Budilin’in anısına bir pankart açtı
08.12.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Ulyanovsk’ta Sovyetler Birliği Kahramanı Ivan Budilin’in anısına bir pankart açtı

2023,

Etkinlik, partinin “Kahramanların Yüzleri” kampanyası kapsamında düzenlendi.
Tören Zavolzhsky bölgesindeki 63 numaralı okulda gerçekleşti.

Yasama Meclisi’ndeki Birleşik Rusya grubunun yardımcısı Rusya Kahramanı Oleg Lobunets , okul çocuklarına Ivan Budilin’in başarısını anlattı .

“Bu, hayatlarını büyük Zaferin sunağına adayan şanlı atalarımızın başarılarının anısını sürdürmemize olanak tanıyan harika bir olay. Gençlerin vatansever eğitimi, partinin çalışmalarının kilit yönlerinden biri olan halk programının koşulsuz önceliklerinden biridir. Genç neslin ülkenin kahramanlarının isimlerini bilmesi, sağlam bir irade, gerçek bir metanet sergileyen ve Anavatan için gerçek sevginin bir örneği olan insanlara saygı duyması bizim için çok önemli” dedi Oleg Lobunets.

Ivan Budilin, Ulyanovsk bölgesinde doğdu ve 1942’den beri Büyük Vatanseverlik Savaşı’na katılıyor. 15 Ekim 1943’te 685’inci Piyade Alayı komutanlığıyla kablolu haberleşme hattının döşenmesine yardım etti. Yaralı olmasına rağmen iki gün boyunca düşmanın karşı saldırılarını püskürttü ve birçok düşman askerini ve subayını şahsen yok etti. 30 Ekim 1943’te, Nazi işgalcilerine karşı cephede komutanlığın muharebe misyonlarının örnek performansı ve sergilenen cesaret ve kahramanlık nedeniyle, astsubay Ivan Budilin’e Sovyetler Birliği Kahramanı unvanı verildi.

Etkinliğin sonunda katılımcılar bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak Kahraman’ın anısına saygı duruşunda bulundular ve anma alanına çiçekler bıraktılar.

Hoparlör
Lobunets Oleg Igorevich
Lobunets Oleg Igorevich
Yedinci toplantıya katılan Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı; Limited Şirket “Özel Güvenlik Şirketi “Scorpion”, yönetici.
#Lobunet’ler
#bölgeler
#Ulyanovsk bölgesi
#kahramanlar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-ulyanovske-edinaya-rossiya-otkryla-banner-v-pamyat-geroya-sovetskogo-soyuza-ivana-budilina

REKLAM ALANI