Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Birleşik Rusya’nın girişimiyle Ulyanovsk bölgesindeki 14 okulda sambo dersleri için koşullar oluşturuldu

Birleşik Rusya’nın girişimiyle Ulyanovsk bölgesindeki 14 okulda sambo dersleri için koşullar oluşturuldu
05.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın girişimiyle Ulyanovsk bölgesindeki 14 okulda sambo dersleri için koşullar oluşturuldu

“Za Sambo” parti projesi kapsamında bölgede spor bölümleri açılıyor
Ulyanovsk bölgesinde, çocuklara bu dövüş sanatlarını yürüme mesafesinde uygulama fırsatı veren “Okula Sambo!” Yönü aktif olarak uygulanıyor.

“Çocukların beden eğitimi derslerinde sambonun temellerini büyük bir ilgiyle öğrenmeleri memnuniyet verici. Bundan sonra pek çok kişi ek eğitim oturumlarına ve bölümlere katılmaya başladı ve bölgeyi şimdiden Tüm Rusya düzeyindeki büyük yarışmalarda ve turnuvalarda onurla temsil etmeye başladı,” dedi Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Vladimir Kameko , başkanı “Za Sambo” parti projesinin bölgesel kamu konseyi .

Rusya’da Sambo’nun 85. yılı ve 50. yılı kutlamaları kapsamında Ulyanovsk bölgesinde ülkenin en iyi sporcularının sahne aldığı büyük yarışmalar düzenlendi. Deryabin anısına düzenlenen usta dövüş sambo turnuvası, Rusya’nın 23 bölgesinden çeşitli yaş ve ağırlık kategorilerinde 140’ın üzerinde sporcuyu bir araya getirdi. Bölgesel spor sambo şampiyonasına 50’den fazla erkek ve kız katıldı.

“Za Sambo” parti projesinin bölge koordinatörü Vladimir Valtsev , “Partinin çabaları sayesinde, bölgedeki yerli dövüş sanatlarının gelişimine önemli bir katkı sağlamayı başardık” dedi .

Birleşik Rusya’nın Temmuz 2022’de “Za Sambo” parti projesini başlattığını hatırlatalım. Koordinatörü Tüm Rusya Sambo Federasyonu Başkanı Sergei Eliseev’di . “Za Sambo” parti projesinin kamu konseyinin başkanı, “Birleşik Rusya” Genel Konseyinin sekreteri Andrey Turchak’tır .

Projenin amacı sambo’yu yerli bir spor ve Rus kültürünün önemli bir bileşeni olarak geliştirmek ve yaygınlaştırmak, ayrıca kırsal alanlarda sambo bölümlerinin çalışmalarını organize etmek, sambo salonlarının inşasını ve yeniden inşasını teşvik etmektir.

Hoparlör
Kameko Vladimir Nikolaeviç
Kameko Vladimir Nikolaeviç
VII. Toplantıya ait UO Yasama Meclisindeki “Birleşik RUSYA” grubunun başkanı; Yedinci toplantıya katılan Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Birinci Başkan Yardımcısı; BİRLEŞİK RUSYA Partisi Ulyanovsk bölge şubesi sekreteri; RPS Başkanlığı Üyesi; Yedinci toplantıya katılan Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı; Federal parti projesi “Za Sambo”nun bölgesel kamu konseyi başkanı; Gazprom Mezhregiongaz Ulyanovsk LLC ve Gazprom Gaz Dağıtımı Ulyanovsk Genel Müdürü
#Ulyanovsk bölgesi
#spor bölümleri
#sambo
#partiprojeleri
#sambovokulu
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/po-iniciative-edinoj-rossii-v-14-shkolah-ulyanovskoj-oblasti-sozdany-usloviya-dlya-zanyatij-sambo

 

REKLAM ALANI