Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

CEVHERİ’YE AKÇAKALE’DEN DESTEK SÖZÜ

CEVHERİ’YE AKÇAKALE’DEN DESTEK SÖZÜ

CEVHERİ’YE AKÇAKALE’DEN DESTEK SÖZÜ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Akçakale’de vatandaşlarla bir araya gelen Cevheri’ye Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık da eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

Ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgisini ile karşılanan Cevheri, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Yaklaşan 14 Mayıs genel seçimlerinde Akçakalelilerden destek sözü alan Cevheri, temaslarını gün boyu sürdürdü.

Akçakalelilere, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteklerinden dolayı teşekkür eden Cevheri, “Bugünkü gezilerimizde gördük ki Akçakale’deki esnaf ve vatandaşlar her zaman olduğu gibi AK Parti ve Reis’in yanında yer alıyor. İnanıyorum ki AK Parti bayrağı Akçakale’de de daha da yükseklere çıkacaktır. Akçakale’ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Belediye ve İlçe Başkanlarımıza ve özellikle beraber çalışmakta olduğum Ahmet Akay vekilime çok teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde de AK Parti Milletvekili adayı Hikmet Başak kardeşimle Akçakale’mize güzel hizmetler yapacağız. Kendisine başarılar diliyorum. Akçakale’de, Şanlıurfa’da ve Türkiye’de; Cumhurbaşkanımız yeniden seçilecek ve AK Parti de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğunluğu sağlayacak” dedi.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 57
TARİH : 24.04.2023
HABER BAŞLIĞI : CEVHERİ’YE AKÇAKALE’DEN DESTEK SÖZÜ

 

REKLAM ALANI