Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı, Astana Kamu Hizmeti Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Alihan Baimenov’u kabul etti

Cumhurbaşkanı, Astana Kamu Hizmeti Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Alihan Baimenov’u kabul etti
12.07.2023
A+
A-

 

 

 

 

Olaylar

Akorda

Cumhurbaşkanı, Astana Kamu Hizmeti Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Alihan Baimenov’u kabul etti

10 Temmuz 2023

 

 

 

Toplantıda, kamu hizmetinin geliştirilmesine yönelik mevcut eğilimler ve beklentiler tartışıldı.

 

 

 

Devlet başkanı, Astana merkezinin kamu yönetimi sisteminin geliştirilmesinde önemli uzman desteği sağladığını kaydetti.

 

 

 

Kassym-Zhomart Tokayev, devlet aygıtının bürokrasiden arındırılması, yetkilerin ademi merkeziyetçileştirilmesi ve devlet organlarının faaliyetlerinde proje yaklaşımının aktif olarak uygulanması yoluyla idari reformun etkili bir şekilde uygulanmasının önemini vurguladı.

Muhataplar ayrıca, toplumun daha fazla sağlamlaştırılması, özellikle kanun ve düzenin gözetilmesi, profesyonellik ve çalışan bir kişinin rolünün yükseltilmesi gibi değerlerin oluşturulmasının önemi hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

 

 

Alihan Baimenov, Dünya Togyzkumalak Federasyonu’nun faaliyetleri hakkında Başkan’a bilgi verdi. Devlet başkanı, milli oyunun ülke içinde ve dışında daha fazla yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekti. Kassym-Jomart Tokayev, önümüzdeki yıl Kazakistan’da yapılacak olan Dünya Göçebe Oyunlarının üst düzeyde düzenlenmesi gerektiğine odaklandı.

geri gelmek geri gelmek

kaynak:http://aqorda.kz/ru/prezident-prinyal-predsedatelya-upravlyayushchego-komiteta-astaninskogo-haba-gosudarstvennoy-sluzhby-alihana-baymenova-1063816

REKLAM ALANI