Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Burhan Yetkili’yi anma törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Burhan Yetkili’yi anma törenine katıldı
22.10.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Burhan Yetkili’yi anma törenine katıldı

.2023

 

 

 

Hem belediye başkanı hem de müteahhit olarak ülkeye büyük hizmetler vermiştir.
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar dün akşam gerçekleştirilen Burhan Yetkili’yi anma törenine katıldı. Ülkeye belediye başkanı ve müteahhit olarak büyük hizmetler verip yatırımlar yapan Yetkili’nin anma töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar; “bu ülkede kurumsal yapı daha gelişmeden sayın Burhan Yetkili ile ortağı ve yol arkadaşı Mehmet Kahveci ile yaptığı hizmetlerin ne kadar önemli olduğunu bende buradan bir kez daha vurgulamak istiyorum.

 

 

 

Finansmana erişimin çok daha zor olduğu zamanlarda bu girişimleri yapmak, güvenilirliği sağlayabilmek, zamanında taahhüdü yerine getirebilmek, o dönemde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yapısında izolasyonlar ve ambargolar altında her türlü tecrit, insan haklarına aykırı her türlü uygulamaya maruz kalan bir ülkenin yolculuğunda Emek inşaat bir mihenk taşı olarak büyük hizmetler vermiş, büyük yatırımlar yapmıştır.

Ülkemizin en önemli inşaat şirketlerinden birisi olan Emek inşaat, ne üzücüdür ki projeden kaynaklanan bir hata yüzünden yıllarca Avrupa Birliği mahkemelerinde haksız yere yargılanmış, AB’nin kendi proje hatalarından dolayı Burhan Yetkili bu konuda çok derin üzüntüler yaşamıştır. Kendisi ile sürekli konuşuyor ve AB konusunda ne yapabileceğimizi istişare ediyorduk.

 

 

 

Burhan Yetkili bu ülkeye hem bir müteaahhit olarak hem de belediye başkanı olarak büyük hizmetler vermiş bir değerimizdi. Bu duygu ve düşüncelerle Burhan Yetkili’yi rahmetle anar tüm aileye başsağlığı ve sabırlar dilerim” şeklinde konuşu..

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-burhan-yetkiliyi-anma-torenine-katildi-11611

 

 

 

REKLAM ALANI